Vasastan

Frejgatan 18, 1 tr

Suveränt planerad tvåa i fint skick med bevarad funkischarm. Brf med gemensam takterrass och utsikt. Attraktivt läge i Vasastan!

Adress

Frejgatan 18, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 083 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara tvåa attraktivt belägen på Frejgatan. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsutrymmen med bl.a. två inbyggda garderober. Härligt vardagsrum med stort fönsterparti, väldisponerat kök och sovrum samt badrum med badkar. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. I föreningen finns bl.a. en gemensam takterrass med utsikt över takåsarna och sommarmöblering. Här bor man tyst och rofyllt med närhet till flertalet parker och joggingstråk samt en kort promenad till Stureplan. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Här finns även två inbyggda rymliga garderober.

– Inre hall som perfekt disponeras som matsal för flera. Detta utrymme kan även nyttjas som arbetsrum/bibliotek eller med plats för extra garderober om så önskas.

– Härligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Stort fönster med djupa nischer. Här trivs man!

– Väldisponerat sovrum med plats säng och sängbord. Fönster med djupa nischer. Dörr finns både mot vardagsrummet och köket.

– Funktionellt och charmigt kök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Plats finns för matbord för två personer vid fönstret. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Rymligt badrum med badkar, handfat, handdukstork och wc.

Pris: 2 775 000 kr

Månadsavgift: 2 083 kr

Andel i föreningen: 1,94285 %

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns både vinds- och källarförråd. Gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum, cykelrum samt en trevlig takterrass med utsikt över takåsarna och sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 114

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 211 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Vilan 1820 förvärvade fastigheten 2009 och består av 42 bostadsrättslägenheter, 9 hyresrättslägenheter (dold framtida intäkt) samt 4 hyreslokaler (varav 3 är utyrda). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Stammarna byttes 1994/95 och spolades 2012. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget (enligt föreningen 2013-10-30). Föreningens ordförande heter Elena Leytman 070-328 56 06. Energiprestanda: 211 kWh/m² och år. För mer info se föreningens hemsida www.sbc.se/vilan1820.

Förening: Brf Vilan 1820

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig. Ett par minuter bort finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till promenad- och joggingstråk samt grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken, Vanadislunden och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city, Odenplan och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett mycket bra utbud av mataffärer, butiker, apotek, gym, bagerier, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.