Vasastan

Rörstrandsgatan 25, 4 tr

Fantastisk minitvåa i toppskick. Stilren design och vacker vy över Rörstrandsgatan!

Adress

Rörstrandsgatan 25, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 150 000 kr

Avgift

1 905 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Här på Rörstrandsgatan, med ett av innerstadens mest eftersökta läge och adress, finns denna underbara 20-talslägenhet som under senare år renoverats till toppskick. Det höga och fria läget i fastigheten gör att lägenhetens suveräna planlösning känns ljus och tilltalande.

Stilren design, sober färgsättning, smarta disponeringslösningar och snygga materialval möter tidsenligt bevarade 20-talsdetaljer såsom snövita snickerier, spegelmönstrade dörrar och spröjsade fönster. Vardagsrum med gott om plats för såväl soffa som matplats, snyggt välutrustat kök, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och ett toppfräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av stor platsbyggd garderob samt en klädkammare gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Välskött förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, VA samt bredband 100 Mbit/s.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i en platsbyggd garderob samt en anslutande klädkammare. Mörkt klinker på golv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl matplats som soffa. Tack vare de stora fönsterpartiet och det höga läget känns ljuset alltid närvarande. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stilrent kök med vita köksluckor, ljust kakel och granitbänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Gott om avställningsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Mörkt klinker på golv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med klinker i ljus ton med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, handduksvärmare samt spotlights i tak.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 1 905 kr

Andel i föreningen: 1,47480 %

Byggår: 1925

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga finns i samma fastighet. Innergård med grill och bokningsbara sittplatser samt utrymme för parkering av cyklar.

Renoveringar: Gjorda renoveringar: – 2009 nyinstallation av hissar. – 2009 elstigsbyte. – 2010 rörstamsbyte. – 2010 säkerhetsdörrar installerades. – 2011 trapphusrenovering/fönsterrenovering. Kommande renoveringar: – Inom 3-5 år kommer fasaden att putsas om.

Lägenhetsnummer: 00019 (1403)

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Föreningen har 6 garageplatser (separat kö). I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Fajansen 2 bildades 2004 och består av 45 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 4 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen har trappuppgångar på Rörstrandsgatan 25 och Norrbackagatan 30. Inga avgiftshöjningar är planerade. För mer info, se www.hemsidan.com/fajansen2

Förening: Brf Fajansen 2

TV: ComHem och Tele2 är leverantör för kabeltv och bredband.

Internet: Bredband från Tele2 (fiber) ingår i avgiften med en hastighet på 100Mbit.

Synnerligen eftersökt läge på Rörstrandsgatan med kaffebarer, restauranger, butiker och annan service. Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken. Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.