Vasastan

Norrtullsgatan 4, 4 tr.

Sekelskiftesdröm invid Odenplan. Pardörrar, stuckatur, bröstpanel och generösa ljusinsläpp.

Adress

Norrtullsgatan 4, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

825 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkommen till en helt fantastisk sekelskiftestvåa med våningskänsla. Högt till tak med stuckaturer och takrosetter, snövita snickerier, bröstpanel och pardörrar, samt slipade furutiljor. Hela lägenheten har under senare tid renoverats med varsam hand och stor respekt. Utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för rejäl säng samt snyggt badrum och separat toalett.

Trygg och klok förening med synnerligen god ekonomi och låga månadsavgifter. Det kan låta som en klyscha, men denna sekelskiftespärla måste verkligen ses och upplevas, bäst i klassen!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.
– Fullt utrustat kök (2006-2007) med kyl/frys, diskmaskin samt gasspis med elugn och fläkt. Bra arbetsytor och snickeritillverkade hyllor och smarta, ytbesparande detaljer. Notat ekgolv och kakel från Italienska Bisselado.
– Separat wc med handfat. Helkaklade väggar (Leine Blanco) med inslag av mosaik samt klinker från Höganäs på golv.
– Vardagsrum med två stora fönster mot gatan. Högt till tak med stuckatur och takrosett samt slipade furugolv. Vitmålad bröstpanel och vackra pardörrar till hall och sovrum. Klädkammare.
– Sovrum med platsbyggda garderober, stort fönster och slipat furugolv. Plats för rejäl säng.
– Badrum med helkaklade (Leine Blanco) väggar med inslag av mosaik. Klinker från Höganäs. Badrumsmöbel från Aspen och snygg dusch från Damixa.

All el i lägenheten är bytt och 3 fas indragen, samtliga ledningar dolda och infrästa i väggarna.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 825 kr

Byggår: 1885

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga (två maskiner, tumlare, torkskåp och torkrum) och cykelförråd. Fin gemensam innergård med planteringar och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 45

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 26 bostadsrätter och 3 affärslokaler. Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna gjorda. Bl.a. byttes v/a stammarna på 90-talet. Ekonomin är god och avgifterna låga. Inga avgiftsförändringar är beslutade.

Förening: Bergsmannen Mindre 10

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Underbart läge på lugn gata invid Odenplan med mängder av bra restauranger, cafeér och bra shopping. I kvarteret finns en av stadens bästa matbutiker, Wasahallen. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana.
Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.