Vasastan

Roslagsgatan 19 A, 2 tr.

Fin, stilren & välrenoverad sekelskiftestvåa med bra planlösning, vackra detaljer, härlig takhöjd & stora fönsterpartier. Mycket låg avgift!

Adress

Roslagsgatan 19 A, 2 tr.

Rum

2

Slutpris

4 900 000 kr

Avgift

1 291 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Stil, charm och ljuvlig känsla präglar denna fina och smakfullt renoverade tvårummare om 45 kvm på bästa adress i Vasastan. Lägenheten är högt och rofyllt belägen i vacker gårdshusfastighet från 1904 och i en välskött förening med låg belåning.

Den har en modern och väldisponerad planlösning som är genomgående mellan två innergårdar med rymliga sällskapsytor i ett stort vardagsrum med dubbla fönsterpartier. Här finns plats för större soffa och matsalsbord. Kök i klassiskt modernt utförande med skåp och förvaring ända upp till tak, bra arbetsyta samt komplett maskinell utrustning. Sovrum med god förvaring i skjutdörrsgarderob samt i en klädkammare. Hall/tambur med plats för ytterkläder och skor.

Toppfräscht, rymligt och stilrent badrum med duschhörna, WC, handfat, spotlights i tak, badrumsskåp och stor infälld spegel på vägg.

Lägenhetens stilrena design och sobra färgsättning, maximala funktion och yteffektiva planlösning samsas med vackra sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak om ca 3 meter, stora fönsterpartier med djupa nischer och fina vita golv.

Mycket omtyckt läge i Vasastan nära allt. Service, kommunikationer, nöje, grönområden och högskolor. Flera matvaruaffärer, banker, apotek, WorldClass, SATS, T-bana, bussar, Roslagsbanan, Odenplan, kända krogar och caféer med uteserveringar sommartid, Vanadislunden, Brunnsviken, Hagaparken, Lill-Jans skogen på Norra Djurgården, Observatorielunden, Vasaparken, Handelshögskolan, KTH, Stockholms Universitet.

Pris: 4 495 000 kr

Månadsavgift: 1 291 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 200-300:-. Hemförsäkring ca 150-200:-.

Andel i föreningen: 2,03867 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 35 (1201)

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 3

Energideklaration: Ej utförd

Allmänt om föreningen: BRF Baggen 2 är en äkta bostadsrättsförening som består av 33 lägenheter med bostadsrätt, en hyresrätt (ca 44 kvm) samt fem lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades år 1997 och äger fastigheten på adressen Roslagsgatan 19, gårdshuset 19A och 19B. Föreningen äger marken med vacker byggnad uppförd 1904. Stabil förening med mycket god ekonomi. Skuldsättningsgraden är låg med ca 3.500:-/kvm med goda intäkter från uthyrda lokaler. Inga avgiftsförändringar är beslutade.

Genomförda renoveringar:
2020 – Energideklaration utförd.
2019 – Nya fönster och balkongdörr på vindsvåning, LGH 1602. Cykeltak på gården. Två ventilationsfläktar byttes och en ny fläkt installerades. Omläggning av taket på gatuhuset.
2018: Plåtfasader byts ut mot vacker puts i stil med fastighetens byggår, inredning av innergårdar med trädgårdsmöbler, belysning och cykelställ.
2016-2017: Ny port i portal + installation av automatisk dörröppnare, uppfräschning av innergård samt renovering av gårdsbjälklag. Ny förråd byggdes i källaren. Cykelförråd har byggts om till barnvagnsrum samt en ramp till källaren har installerats. Nytt cykelställ på gården. Uppfräschning av tvättstugan och installation av ny tvättmaskin och torktumlare. OVK.
2015: Spolning/kontroll av VA-stammar (stambyte bedöms ligga ca 2025). Ca 11 meter av stammarna byttes i gårdshuset. Nya portar i gatuhus, gårdshus och till gårdsinfarten. Ombildning av del av lokal till bostadsrätt.
2014: Entré gatuhuset, målning av trapphus med entréport, uppfräschning hissdörr/-korg.
2013: Installation av bredband, målning yttertak, anpassning lokaler.
2009: Spolning/kontroll VA-stammar.
2008: Målning samtliga fönster.
2007: Hiss, installation av fastighetsboxar och tidningshållare.
2003: Renovering av gårdsmurar.
2002: Ny fjärrvärmeanläggning, balkonger.
2000: Trapphus.
1999: Tvättstuga.
1998: Nytt yttertak.
1980-tal: Omfattande renoveringar med byte VA-stammar, värmeanläggning, tilläggsisolering, fönster mm.

Kommande renoveringar:
Inga stora beslutade renoveringar. Spolning av stammarna Q1 2021.

Gemensamma utrymmen:
– Vindsförråd.
– Tvättstuga, utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och mangel.
– Förråd för vinterförvaring av cyklar.
– Renoverad innergård med möblemang och plats för cyklar under tak.
– Källsorteringsanläggning för hushållssopor, glas, tidningar och metall.
– Barnvagnsförråd invid hiss.

Förening: Brf Baggen 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften med upp till 100 Mbit/s.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.