Vasastan

Gävlegatan 11

Drömboende högst upp med fritt läge och fin utsikt. Optimal planlösning, härligt skick och välskött brf!

Adress

Gävlegatan 11

Rum

2

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

1 741 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva ett fantastiskt boende om 45 kvm som är attraktivt belägen i Röda bergens trivsamma 20-talskvarter. Här bor du högst upp med insynsskyddat läge. Alla fönster vetter mot Hedemoratäppan med utsikt mot takåsar. Lägenheten är i fint skick med charmen bevarad.

Trägolv, vackra spegeldörrar och fönster med djupa nischer. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är ytterst väldisponerad med sällskapsvänligt vardagsrum, stilfullt och arbetsvänligt kök, sovrum med plats för 1,80-säng samt badrum med bl.a. golvvärme. Därtill finns goda förvaringsutrymmen i form av walk-in closet. Bostaden är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin.

Lägenheten passar perfekt för singlar såväl som för par. Snabbt tillträde är möjligt. Förening har mycket god ekonomi. Här bor du tyst och lugnt närhet till det mesta man kan önska sig. Välkomna på visning!

– Entré med avskild avhängningsdel. Stengolv med golvvärme.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Trägolv, fönster med djupa nischer och utsikt mot Hedemoratäppan och takåsar. Här finns även en rymlig inbyggd klädkammare.

– Stilfullt och väldisponerat arbetskök utrustat med diskmaskin, kyl, frys, mikrovågsugn, induktionshäll och ugn. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Stengolv med golvvärme och spotlightbelysning.

– Trevligt sovrum med plats för 1.80 meter bred säng. Trägolv, fönster med djupa nischer, skjutdörr mot vardagsrummet och spotlightbelysning.

– Rymligt badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch, duschvägg, handfat och wc. Spotlightbelysning.

ÖVRIGT
Draperi/gardin i vardagsrummet och sovrummet ingår i köpet och lämnas kvar av säljaren.

Pris: 3 695 000 kr

Månadsavgift: 1 741 kr

Andel i föreningen: 0,96582 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd. Två gemensamma tvättstugor belägna i källaren mellan Gävlegatan 9 och 11 med torkrum, grovsoprum samt cykelförråd. Dessutom finns en gemensam innergård mot Hedemoratäppan.

Lägenhetsnummer: 96

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 145 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Nya Humleboet bildades 1925 och består av 99 lägenheter (yta 4538 kvm) och 3 lokaler (yta 175 kvm) på Gävlegatan 3-11(enl. årsredovisning 2013). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok föräldrar/barn (t.ex. 90%-10%). Köp av lägenhet för uthyrning och först senare inflyttning godkännes ej. Vatten- och elstammar byttes ut 1995 och i samband med detta drogs 3-fas till samtliga lägenheter. Köparen/na måste bli medlem i HSB innan föreningen godkänner överlåtelsen. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Välskött och populär förening med god ekonomi. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.nyahumleboet.se

Förening: HSB Brf Nya Humleboet i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. I samtliga lägenheter finns ett uttag för bredbandsuppkoppling installerat. Kontakt för uppkoppling, prisuppgifter m.m. görs hos Bredbandsbolaget (info om bredband kommer från föreningens hemsida, kontakta föreningen för mer information!)

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 300 kr/mån och hemförsäkringen är ca 150 kr/mån.

Boarea 45 kvm enligt säljarens tidigare mätbevis SS021053 utfärdat 2007-06-29, enligt brf info 43 kvm.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter vid Röda Bergen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa så vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg samt flertalet innerstadsbussar. För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknickmöjligheter, caféer och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.