Vasastan

Gästrikegatan 11, 3 tr.

Drömboende i härligt sekelskifte i toppskick och perfekt planlösning. Världsklass på Gästrikegatan!

Adress

Gästrikegatan 11, 3 tr.

Rum

2

Slutpris

2 735 000 kr

Avgift

2 395 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 44 ljusa och välplanerade kvm i ett fantastiskt bra skick! Välbevarade sekelskiftesdetaljer med högt till tak, snygg stuckatur, takrosetter samt vackra väggfält, fina trägolv, snövita snickerier och höga socklar. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp mot gatan såväl som lugn innergård. Utmärkt kök och fräscht badrum. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med garderob, furugolv, fina snickerier och plats för avhängning av ytterkläder. Infälld belysning via spotlights (dimmer).

– Separat wc med toalett och handfat. Klinker på golv.

– Snyggt duschrum (2009) med vita helkaklade väggar och grå mosaik på golv.

– Sovrum mot lugn innergård med god förvaring och plats för rejäl säng. Furugolv, stort ljusinsläpp och slätstuckatur. Garderob. Här kan det finnas möjlighet att få bygglov till balkong.

– Härligt vardagsrum med vackra väggfält, ljust målat furugolv, hög sockel, vacker stuckatur och två stora fönster mot Gästrikegatan. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa och tv.

– Utmärkt kök med stor öppning till vardagsrummet. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Spis med glaskeramik häll, ugn och fläkt. Gott om skåp och bra arbetsytor. Handgjord betong från Marocko på golv och stänkskydd.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 2 395 kr

Andel i föreningen: 3,55320 %

Byggår: 1909

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 10

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Parkering på gatan. För boendeparkering, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Tidigt efter att fastigheten på Gästrikegatan 11 byggts år 1909 bildades bostadsföreningen Record u.p.a. År 1997 omvandlades bostadsföreningen av praktiska skäl en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Record är äkta och marken innehas med äganderätt.

På fastigheten finns ett bostadshus innehållande 25 medlemslägenheter (1.339 kvm) varav 2 är klassade som lokaler. Vidare har föreningen 2 lokaler (528 kvm), en i gatuplanet och en i källarplanet.

Föreningens ekonomi är mycket god och skuldsättningen är låg. Per 2018-12-31 uppgick den långfristiga skulden till ca 4,8 mkr, vilket ger en belåningsgrad på 2.629:-/kvm. Omsättningstillgångarna uppgick till ca 848.000:-. Inga avgiftsförändringar finns planerade eller beslutade.

Till lägenheten disponeras både ett vinds- och ett källarförråd. I fastigheten finns en gemensam tvättstuga, innergård med utemöbler, grill och cykelförvaring. Det finns även cykelrum i källaren.

Utförda renoveringar i fastigheten:
2006 Byte av V/A-stammar.
2010 Takrenovering och fasadrenovering.
2011 Byte av undercentral värme.
2012 Byte av undercentral el.
2015 OVK och stamspolning.
2016 Ny utrustning till tvättstuga.
2018 Belysningen av förstärkts i gårdshuset och i möteslokalen i källaren.
2020 Installation av fiber i fastigheten med gruppavtal för alla som vill ansluta.

Förening: Brf Record

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 25

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Mycket levande och trevliga kvarter med många butiker och restauranger. I närheten finns restauranger som Vasahof, Tranan och Tennstopet och många fler. Närhet till Vasaparken med isbana, fotbollsplan med plastgräs, pulkabacke och nygjord lekplats. Här finns även två bra cafeér. Gästrikegatan är en lugn gata utan genomgående trafik.

Goda kommunikationer med närhet till både S:t Eriksplans och Odenplans T-bana. Dessutom flertalet innerstadsbussar från Odengatan, karlbergsvägen och Odenplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.