Vasastan

Norrtullsgatan 13, 1 tr

Renoveringschans att skapa sitt eget drömboende. Välmående Brf och toppläge vid Odenplan!

Adress

Norrtullsgatan 13, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 420 000 kr

Avgift

1 571 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

På uppdrag av Brf Adlern Mindre har vi glädjen att förmedla denna blivande drömlägenhet om 44 välplanerade kvm. Vardagsrum med möjlighet att öppna upp mot kök, se alternativ planskiss. Stor balkong med förmiddagssol, sovrum alt matrum och ett helkaklat badrum. Bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter!

Läget är mycket attraktivt precis intill Odenplan med allt man kan önska sig runt husknuten. Dessutom promenadavstånd till Stureplan, S:t Eriksplan, KTH, Handelshögskolan, city och Arlanda express. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i form av två stora garderober med tillhörande överskåp. Klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum med gott om plats för såväl matbord som soffa. Utgång till stor balkong med förmiddagssol. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Kök med ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt. Möjlighet finns att öppna upp mot vardagsrum, se alternativ planskiss. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– I anslutning till köket finns ett sovrum alt matrum. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Helkaklat och fräscht badrum (renoverat vid stambytet -08/09). Utrustat med badkar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 571 kr

Andel i föreningen: 0,91745 %

Byggår: 1937

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga med torkrum och cykelförråd

Renoveringar: Renoverad och välskött fastighet med bl a: – Nya stammar 2008-09 – Nya el-stigar 2008-09 – Nya ytterbågar i aluminium på samtliga fönster 2011 – Nya fasader och balkongräcken 2011 – Delvis nya tak i samband med vindsinredningen 2011 – Nya portar 2011 – Renovering av hissar 2011 – Nyrenoverad innergård 2011 – Fasadrenovering 2011

Lägenhetsnummer: 1051

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 2007 och består av 75 bostadsrättslägenheter, 6 hyreslägenheter (dold framtida intäkt) och 11 hyreslokaler på adresserna Nortullsgatan 9, 11 och 13. Dessutom finns 38 garageplatser, kostnad ca 1200:-/mån (separat kö). Solid brf med mycket goda kommersiella intäkter. Då en stor del av föreningens intäkter kommer från de kommersiella lokalerna klassas föreningen idag som en oäkta förening. Det finns inga planerade avgiftsändringar enligt föreningen. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Hemsida www.adlernmindre.com

Förening: Brf Adlern Mindre

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Attraktivt och mycket eftersökt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka. Här bor ni med ett lugnt läge med allt man kan önska sig precis runt knuten. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. Stort utbud av trevliga restauranger, bra mataffärer, butiker, mysiga cafeér, gym, apotek samt flertalet 7 Eleven-butiker. Bekvämt promenadstånd till Stureplan, city och Arlanda express. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Trivsamma Hagaparken nås med en kort promenad och Vasaparken är ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats och kanot. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.