Vasastan

Odengatan 30, 3 tr

Drömboende på bästa adress med perfekt planlösning och ytor i toppskick. Högt läge och generösa ljusinsläpp i söder. Låg avgift 923:-/m. Garage!

Adress

Odengatan 30, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 800 000 kr

Avgift

923 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 43 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Lägenheten är en 1.5:a men har onekligen funktionen av 2 r o k. Södervänd lägenhet och de fantastiska fönsterpartierna gör att lägenheten flödar av ljus. Stora sällskapsytor med öppet kök och lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong. Sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med helklade väggar och dusch.

OBS! Om man så önskar så övertar man en en garageplats i fastigheten! Föreningen har ett garage med 60 parkeringsplatser. Hissen går med hjälp av nyckel direkt till garageplanet. Bilplatserna kostar 1200 kr/månad och MC platserna 400 kr/månad. Föreningens policy för garageplatser innebär även att man har rätt att hyra ut sin garageplats i andra hand om man inte har behov av den.

Äkta bostadsrättsförening med välskött fastighet, mycket god ekonomi och låga avgifter, 923 kr/månad för denna lägenhet och då ingår även kabel-TV och ett snabbt bredband! Möjlighet till garage för 1200 kr/månad..

– Välkomnande hall med ett vackert kalkstensgolv, vitmålade väggar och två stora garderober med skjutdörrar. Säkerhetsdörr.

– Vitkaklat badrum med WC, handfat med kommod och dusch med glasvägg. Infälld belysning via spotlights.

– Lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong och generösa ljusinsläpp. Påkostade tak med infällda belysningsskenor, ljus askparkett på golv.

– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn och spisfläkt i rostfri design. Integrerad diskmaskin och kyl. Det finns även en frys. Naturlig matplats för 4-6 personer.

– Sovrum med plats för bred säng. Infällda bellysningsskenor i tak och två dubbelgarderober med skjutdörrar.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 923 kr
I avgiften ingår bredband, kabel-TV (8 kanaler), värme och vatten. Beräknad driftkostnad ca: hushållsström 250 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 0,93405 %

Byggår: 1966

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten. Två moderna tvättstugor på vinden med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Grovsoprum, sopnedkast, cykelparkering i garageplan, snickarbod och pingisrum. Medlemmarna har även tillgång till en fin samlingslokal. GARAGE Om man så önskar så övertar man en en garageplats i fastigheten! Föreningen har ett garage med 60 parkeringsplatser. Hissen går med hjälp av nyckel direkt till garageplanet. Bilplatserna kostar 1200 kr/månad och MC platserna 400 kr/månad. Föreningens policy för garageplatser innebär även att man har rätt att hyra ut sin garageplats i andra hand om man inte har behov av den.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 90 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Besök gärna föreningens hemsida; http://www.snickaren15.se/
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, numera kallat privatbostadsföretag. Fastigheten omfattar följande tre adresser: Odengatan 28, 30 & 32. I fastigheten finns 7 affärslokaler i gatuplanet.
Fastigheten Snickaren 15 byggdes 1966. Fastighetsbolaget Hufvudstaden lät bygga fastigheten för egen förvaltning. Inriktningen var att hålla nere de framtida driftskostnaderna så långt det var möjligt, vilket fick till följd att bästa möjliga material användes. Målet var att allt material skulle ha en livslängd på minst 100 år. Inga aviserade avgiftsförändringar. Fastigheten är i mycket gott skick. Det finns 45 lägenheter i fastigheten varav 44 idag har upplåtits med bostadsrätt. I varje trappuppgång finns 15 lägenheter.
– Renovering av innergård med konstgräs och planteringar, 2012
– Renovering av tvättstugorna, 2009-2010
– Nytt TV-avtal, 2009
– Nya el-centraler, 2008
– Installation av bredband, 2007-2009
– Nya entré portar, 2007
– Renovering av balkonger, 2007-2010
– Installation av bullerglas, 2006
– Avloppsinspektion och rensning, 2006-2007
– Nytt värme- och ventilationssystem, 2006-2007
– Nytt låssystem 2006-2007
– Nya säkerhetsdörrar, 2006-2007
Vid en inspektion och filmning av stammarna 2006 gjordes en bedömning att stammarna var i så pass gott skick att de bör hålla i ca 30 år till.

Förening: Snickaren 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Alla lägenheter har avgiftsfritt tillgång till 100 Mbit/s bredband som levereras av Bredband2. Medlemmarna kan individuellt uppgradera till 1 Gbit/s från Bredband2 mot extra kostnad.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom bekvämt promenadavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.