Vasastan

Norrtullsgatan 9, 4 tr

Perfekt tvåa med balkong, högt läge och härlig, fri stadsvy. Suveränt läge intill Odenplan. Låg avgift och garage i huset.

Adress

Norrtullsgatan 9, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 870 000 kr

Avgift

1 296 kr/mån

Boyta

43,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveräna tvårummare med högt, ljust läge, balkong med härlig, fri stadsvy mot Odenplan och utsikt mot takåsar. Kök och stort vardagsrum i öppen, sällskapsvänlig planlösning. Här finns ovanligt generösa fönsterpartier i burspråksparti med utgång till balkongen. I vardagsrummet finns gott om plats för önskad möblering, soffa och större matsalsbord. Köket är väldisponerat och har bevarad skåpinredning i original och köksö med plats att sitta vid. Helkaklat, stambytt badrum med duschplats och tvättmaskin. ”Riktigt” sovrum med plats för dubbelsäng om 180 cm. Lägenheten är verkligen utmärkt för två personer!

Äkta förening med mycket god ekonomi. Bl a sänktes avgifterna med 20 procent den 1 april i år. Garage finns i huset för 1.200:-/mån.

Odenplan kommer när citybanan öppnar att höja områdets attraktionskraft ytterligare. Dessutom promenadavstånd till Stureplan, S:t Eriksplan, KTH, Handelshögskolan, Studentpalatset, city och Arlanda express.

– Välkomnande hall med stengolv, vitmålade väggar, plats att hänga ytterkläder och två stora garderober för generös förvaring.

– Kök med bevarad skåpinredning i original från byggåret. Kyl och frys, spis och fläkt. Arbetsbänkar och köksö vid öppning mot vardagsrummet med plats att sitta.

– Härligt vardagsrum med plats för både rejäl soffa och matsalsmöbel. Vardagsrummet har fiskbensparkett, vitmålade väggar och tak samt ett stort burspråksfönster med utgång till balkong med härlig stadsvy och utsikt mot himmel och takåsar.

– Bra disponerat sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet är insynsfritt trots stort fönster med rikligt ljusinsläpp och vy mot himmel och takåsar.

– Fräscht, stambytt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Duschplats, handdukstork, WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Pris: 3 350 000 kr

Månadsavgift: 1 296 kr

Andel i föreningen: 0,86372 %

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tre gemensamma tvättstugor med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp, cykelparkering samt innergård.

Renoveringar: Renoverad och välskött fastighet med bl a: – Nya stammar 2008-09 – Nya el-stigar 2008-09 – Nya ytterbågar i aluminium på samtliga fönster 2011 – Nya fasader och balkongräcken 2011 – Delvis nya tak i samband med vindsinredningen 2011 – Nya portar 2011 – Renovering av hissar 2011 – Nyrenoverad innergård 2011 – Fasadrenovering 2011 – Säkerhetsdörrar

Lägenhetsnummer: 14 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Energiförbrukning: 138 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns 38 p-platser endast för föreningens medlemmar, med separat kö. För boende i huset kostar en plats f.n. 1200 kr/mån. Administration av garaget sköts av HSB tel 010-442 11 00.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Adlern Mindre förvärvade fastigheten 2007 och består av 81 bostadsrättslägenheter, 4 hyreslägenheter (dold framtida intäkt) på adresserna Nortullsgatan 9, 11 och 13. Dessutom har föreningen flertalet lokaler samt 38 garageplatser, kostnad ca 1200:-/mån (separat kö). Solid brf med mycket goda kommersiella intäkter. Brf Adlern Mindre är från och med januari 2013 en äkta bostadsrättsförening. Föreningen sänkte avgifterna med 20 procent from den 1/4-2014. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är 10%. 2008 byttes Köks och WC-.stammar samt elstigarna. Framöver planerar föreningen att göra förbättringar i undercentral, ventilation samt värmeåtervinning dock är inga beslut fattade. Energiprestanda 138 kWh/m² och år. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.adlernmindre.com

Förening: Brf Adlern Mindre

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget alt Com Hem.

Sammanställning: Ljuvlig balkong i högt, strålande ljust läge med härlig stadsvy och utsikt mot himmel och takåsar.

Här på Norrtullsgatan 9 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, precis intill Odenplan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 15 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. År 2017 beräknas även Citybanan vara klar vilket gör detta läge än mer attraktivt.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.