Vasastan

Gävlegatan 7, 1 tr

Drömboende i toppskick med ljus, rymd och charm. Optimal planlösning och låg avgift!

Adress

Gävlegatan 7, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 025 000 kr

Avgift

1 668 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Toppskick, optimal planlösning och attraktivt belägen i trivsamma 20-talskvarter! Välkomna till denna bedårade lägenhet smakfullt renoverad med den äldre charmen väl bevarad. Genomgående vitbetsade och slipade trägolv, spegeldörrar, spröjsade fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Lägenheten är ytterst välplanerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stilfullt kök med bl.a. diskmaskin, rymligt sovrum och stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter samt två förråd. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singel som par. Populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor du tyst och lugnt med direkt närhet till allt det underbara Stockholm har att erbjuda alldeles runt knuten. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig garderob med inbyggd belysning samt plats för extra garderob eller byrå om så önskas. Vitbetsat trägolv, vita väggar och spotligtbelysning.

– Suverän öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Kök med bra arbetsyta och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ung, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys. Blandare med LED-belysning från Franke. Spröjsat fönster med djupa nischer, vitbetsat trägolv och vita väggar. Här trivs man!

– Väldisponerat sovrum med plats för säng och sängbord. Pratisk garderobsvägg med LED-belysning. Spröjsat fönster med djupa nischer, vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Stilfullt och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch, handfat, skåp och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 1 668 kr

Andel i föreningen: 0,92868 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd. 2 gemensamma tvättstugor med torkrum, grovsoprum samt cykelförråd. Fin gemensam innergård mot Hedemoratäppan.

Lägenhetsnummer: 109

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 145 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Nya Humleboet bildades 1925 och består av 99 lägenheter och och 2 lokaler på Gävlegatan 3-11. 1994-95 drogs all el om och V/A stammar byttes. Köparen/na måste bli medlem i HSB innan föreningen godkänner överlåtelsen. För närvarande har föreningen inte beslutat om några avgiftsändringar eller större reparationer. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande förälder/barn är ok (tex 90%-10%). Energiprestanda 145 kWh/m² och år. Välskött och populär förening med god ekonomi.

Förening: HSB Brf Nya Humleboet i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. I samtliga lägenheter finns möjlighet att ansluta till bredband. Varje lägenhetsinnehavare får själv sluta avtal med Bredbandsbolaget. Första gången lägenheten ansluts betalar man en engångsavgift, och sedan en månadsavgift som f.n är cirka 275 kr.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter vid Röda Bergen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa så vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och den moderna Västermalmsgallerian belägen. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås matbutiken Prisextra vid Norra Stationsgatan. För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.