Vasastan

Gävlegatan 5, 2 tr

Stilfullt 20-tal i Röda Bergen. Högt upp, flödande ljus och fri utsikt. Utmärkt 2:a med låg avgift!

Adress

Gävlegatan 5, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 600 000 kr

Avgift

1 741 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till de idylliska kvarteren i Röda Bergen, en mysig ”småstad” i staden med närhet till Odenplan, S:t Eriksplan och allt trevligt Vasastan erbjuder. Vackert bevarat 20-tal möter stilsäker och modern design i denna ytterst välplanerade 2:a med ytor i mycket gott skick! Lägenheten har ett högt sydvästläge med makalöst ljusinsläpp och fri utsikt över Hedemoratäppan och Röda Bergens takåsar. Öppen planlösning med rymligt vardagsrum och välutrustat kök i snygg och tidlös design. Via skjutdörrar nås smart sovrumsdel med plats för dubbelsäng och förvaring i klädkammare. Kaklat badrum och hall med plats för förvaring, skrivbord eller dylikt. Snövita snickerier, sober färgsättning, fina trägolv och stora fina spröjsade fönster med djupa nischer bidrar ytterligare till den härliga känslan i denna bostad!

– Möblerbar hall med plats för skrivbord, garderob eller dylikt. Väggnisch med hyllplan. Vitmålad väggar. Trägolv. I hallen finns en garderob för ytterkläder.

– Fräsch kaklat badrum med dusch, handfat, badrumsskåp och WC.

– Stort och välutrustat kök i snygg och tidlös design. Gott om förvaring i skåp och lådor. Maskinell utrustning såsom kyl och frys, gashäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Vackert bevarat serveringsskåp. Matplats för 4-6 personer vid fönster med fri utsikt över Hedemoratäppan. Köket öppnar mot vardagsrummet. Trägolv.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från fönster med fri utsikt över Hedemoratäppan. Via skjutdörrar nås ett sovrum med plats för säng om 140-160 cm. Nymålade väggar. Stor klädkammare. Trägolv.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 1 741 kr

Andel i föreningen: 0,96583 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd, två gemensamma tvättstugor med torkrum, grovsoprum samt cykelförråd. Fin gemensam innergård mot Hedemoratäppan.

Lägenhetsnummer: 45 (1303)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Nya Humleboet bildades 1925 och består av 99 lägenheter och och 2 lokaler på Gävlegatan 3-11. 1994-95 drogs all el om och V/A stammar byttes. Köparen/na måste bli medlem i HSB. För närvarande har föreningen inte beslutat om några avgiftsändringar eller större reparationer. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande förälder/barn är ok (tex 90%-10%). Välskött och populär förening med god ekonomi.

Förening: HSB Brf Nya Humleboet i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget. Kostar fn 275:-/månad.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter vid Röda Bergen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa så vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och den moderna Västermalmsgallerian belägen. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås matbutiken Prisextra vid Norra Stationsgatan.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.