Vasastan

Tegnérgatan 57, 6 tr, överst!

Penthouse med milsvid vy över Stockholm. Högst upp, toppskick och tillgång till terrass!

Adress

Tegnérgatan 57, 6 tr, överst!

Rum

2

Slutpris

3 060 000 kr

Avgift

2 517 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Drömboende högst upp närmast himlen och takåsarna med New York feeling. Läcker och unik penthouselägenhet i toppskick med tillgång till terrass. Via pardörrar nås terrassen som är fantastisk, helt utan insyn med sol från morgon till kväll och har milsvid utsikt över Stockholms tinnar, torn och takåsar med flera kända byggnader i blickfånget. Terrassen, som tillhör föreningen, ger härligt uterum där du kan skapa din egen oas. (se separat beskrivning balkong/uteplats. Den får och kan nyttjas av övriga medlemmar, men de får inte störa de boende som bor i anslutning till terrassen).

Våningen totalrenoverades 2007 med genomgående stilrena materialval och sober färgsättning. Planlösningen är suveränt disponerad, flödande ljus och vetter med fönster i två vädersträck. Här finns härlig sällskapsdel med vardagsrum och matsalsdel i ett, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, välutrustat kök i stilrent högblankt vitt och ett toppfräscht helkaklat badrum.

Välkommen till attraktiva innerstadskvarter med närhet till allt från Tegnérlunden till city och Drottninggatans shoppingstråk. Ett boende för den som söker en övernattningslägenhet utöver det vanliga med kort promenad till Arlanda Express eller den som längtat efter en egen täppa på taket.

– Hall med plats för avhängning och bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Parkettgolv och sobert målade väggar.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, dusch, toalett, handdukstork, badrumsskåp, handfat på kommod och tak med infällda spotslights. Förberett för tvättmaskin.

– Nytt kök stilren utformning med skåp i högtblankt vitt, arbetsbänkar i massiv ek med mosaik på väggen ovan och vitvaror i rostfritt såsom integrerad kyl och frys, spishäll, varmluftsugn samt en läckert designad fläkt. Köket har fönster med utsikt mot himmel och takåsar.

– Bra sovrum med parkettgolv, nymålade väggar och tak samt tapetserad fondvägg ovan plats för dubbelsäng. Fönster med utsikt mot himmel och takåsar.

– Härligt vardagsrum ansluter till matsalsdel och utgång via pardörrar till terrassen. Parkettgolv, sobert färgsatta väggar och strålande ljusinsläpp och utsikt från stort fönsterparti.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 2 517 kr

Andel i föreningen: 1,61074 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar: V/A-stammar och elstigar byttes 2006/07, tvättstugan renoverades 2009. Fönster och trapphus renoverades för ca 10 år sedan.

Lägenhetsnummer: 43.

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan

Allmänt om föreningen: Brf Berget 10 består av 44 lägenheter och en lokal. På fastigheten finns ett bostadshus som uppfördes 1929-30. Fastigheten förvärvades av föreningen 2005.

Förening: Brf Berget 10

TV: Kabel-tv/bredband är Stadsnät med bredband på 100 Mbit (drogs in vid stambytet). www.zitius.se Bredband: 100 Mbit med Tele2 Stadsnät, ca 250:-/mån. Digital-tv: Canal Digital eller Viasat, ca 200:-/mån.

Sammanställning: Från vardagsrummet finns utgång till fantastisk takterrass om över 150 kvm i vinkel med makalös vidsträckt utsikt över himmel, takåsar och Stockholm. Terrassen tillhör inte lägenheten formellt, men nyttjas i princip enbart av boende med utgångar till den. Den får och kan nyttjas av övriga medlemmar, men de får inte störa de boende som bor i anslutning till terrassen. På sommaren kan ibland någon granne komma upp för att sola eller ta en kopp kaffe i tystnaden upp vid takåsarna, högt över stadens puls. Föreningen har även en fin gård med trädgårdsmöbler och grillplats. För att inte störa de boende gäller att gård och terrass får användas av boende senast till kl 21. Hänsyn skall tas för boende i närheten. Störningar får ej förekomma. Dörrar till takterrass skall vid alla tillfällen hållas låsta.

Drömläge nära Tegnérlunden och Observatorielunden med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Drottninggatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan. Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.