Vasastan

Frejgatan 6 A

Charmig sekelskiftestvåa. Optimal planlösning, snövita snickerier, bra skick och kakelugn.

Adress

Frejgatan 6 A

Rum

2

Slutpris

2 570 000 kr

Avgift

2 337 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till denna optimala tvåa i vacker fastighet från 1905. Lägenheten är belägen i gårdshus med fönster i två väderstreck. Välbevarade tidstypiska detaljer såsom; vacker kakelugn, högt till tak med stuckatur, fina trägolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till mysig uteplats, stilrent och fullutrustat kök, trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett toppfräscht badrum. Bra förvaringsmöjligheter i form av en stor platsbyggd garderob gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Trygg och klok förening med de stora renoveringarna gjorda. Härligt lugnt läge i idylliska Sibirien med promenadavstånd till såväl Stureplan och city som Hagaparken och Brunnsviken.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Välbevarade tidstypiska detaljer med bl a vacker kakelugn, högt till tak med stuckatur, snövita snickerier samt fina spegeldörrar. Här finns gott om plats för såväl soffa som matplats för 4-6 personer. Utgång till mysig uteplats.

– Kök i stilren design med skåpinredning i ljusgrått och kakel i röd ton ovan arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob samt ytterligare plats för byråer.

– Fräscht badrum med mörkt klinker på golv och ljust kakel på väggar.

Pris: 2 475 000 kr

Månadsavgift: 2 337 kr

Andel i föreningen: 3,08000 %

Byggår: 1905

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Tvättstuga finns i källaren. Cykel- och barnvagnsrum nås via Frejgatan. I källare finns även många gemensamma utrymmen som bl a en snickarverkstad, ett hobbyrum, gym samt bastu med dusch och toalett.

Renoveringar: Stammar samt elstigar byttes 1981-82. Reparation av hiss samt omfattande upprustning av affärslokaler 2008. Barnvagnsramp monterades 2011. Under året kommer fjärrvärmecentralen samt termostater/ventiler att bytas.

Lägenhetsnummer: 04113-0011 (1001)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 800 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn. Externa garagemöjligheter finns i området, bl a på Tulegatan.

Allmänt om föreningen: Brf Beckasinen förvärvade fastigheten 1981 och består av 20 bostadsrätter samt två lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Beckasinen 16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: TV- och internetanslutning: Internetabonnemang kan tecknas med Com Hem eller överlåtas av säljaren med Bredbandsbolaget utan överlåtelseavgift.

Sammanställning: Dispositionsrätt till mysig uteplats. En obligatorisk avgift tillkommer om 300 kr/år för uteplatsen.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibiren är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.