Vasastan, 2 rum, 42 kvm

Nina Einhorns Gata 1, 5tr

Om bostaden

Fantastisk 2:a i högt och fritt läge med perfekt planlösning, generösa ljusinsläpp, balkong samt stora & öppna sällskapsytor. Välkommen!

Acceptpris! Ring för visning.

Välkommen till en suverän lägenhet om 42 ljusa och välplanerade kvm i toppskick. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent Marbodal-kök med bra förvaring och komplett maskinell utrustning. Luftigt vardagsrum med plats för matbord, soffgrupp och tv-möbel. Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Här finns även utgången till balkongen med morgonsol. Välkomnande hall med plats för yttekläder och skor. Toppmodernt, helkaklat badrum med dusch, WC och egen tvättsektion med tvättpelare. Genomgående fina trägolv och vitmålade väggar samt tak.

Här bor man i nya Hagastaden med direkt närhet till såväl Hagaparkens vatten och grönområden, som pulsen kring Vasastan och City. Äkta förening som äger marken med ny fastighet och goda intäkter från lokaler. Föreningen har även en solig takterrass för medlemmarnas njutning. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Genomgående ekparkett, ljusa väggar samt tak. Säkerhetsdörr.

– Toppmodernt Marbodal-kök med integrerade vitvaror, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor, bänkskiva i stenkomposit, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och lådor.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Utmärkt förvaring i städskåp och 2 garderober.

– Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Bra förvaring i garderob. Här finns även utgången till den soliga balkongen i öst.

– Snyggt badrum helkaklat badrum med wc, handfat på kommod, spegelskåp och dusch med duschvägg i klarglas. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Pris: 4 225 000 kr

Månadsavgift: 2 364 kr
I avgiften ingår värme och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för TV och bredband på 275kr/mån. Årsavgift för varmvatten och hushållsel tillkommer och regleras i efterhand mot verklig förbrukning.

Andel i föreningen: 0,31610 %

EL: 111 kr/mån

Vatten och avlopp: 166 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 427 kr/mån

Byggår: 2018-2019

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 5-1502

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Parkering/Bilplats: Det finns 72 st parkeringsplatser (2.250kr/mån) och 10 MC-platser (625kr/mån).

Allmänt om föreningen: Brf Hagaterrassen 1 består av 205 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 10 hyreslokaler. Föreningen har även 72 garageplatser (ca 2250kr/mån) och 10 MC-platser (ca 750kr/mån). Separat kö. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till 2 454 kvm. Inga planerade renoveringar. I föreningen finns gemensamhetslokal, 2 tvättstugor, samt cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum i varje trapphus. Det finns sopsug med nedkast på innergården samt källsortering. Föreningen har även en solig takterrass för medlemmarnas njutning.

Förening: Brf Hagaterrassen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Fiber finns indraget och ett obligatoriskt tillägg om 275kr tillkommer.

Sammanställning: Balkong i öst med morgonsol.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.