Vasastan, 2 rum, 42 kvm

Nina Einhorns Gata 1, 5tr

Om bostaden

Nyproducerad och exklusiv 2:a med solig balkong i öst. Inflytt 13 mars 2019. Bli först i denna underbara bostad!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 2:a i toppklass med alla bekvämligheter och exklusiva tillval. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 13 mars 2019. Stilrent Marbodal-kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Toppmodernt, helkaklat badrum med egen tvättsektion. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderob. Här finns även utgången till den soliga balkongen i öst. Föreningen har även en solig takterrass för medlemmarnas njutning.

Här bor man i nya Hagastaden med direkt närhet till såväl Hagaparkens vatten och grönområden, som pulsen kring Vasastan och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Genomgående fabrikslackerade vit matt ekparkett, ljusa väggar samt tak. Säkerhetsdörr.

– Toppmodernt Marbodal-kök med integrerade vitvaror, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor, bänkskiva i stenkomposit, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Utmärkt förvaring i städskåp och 2 garderober.

– Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Bra förvaring i garderob. Här finns även utgången till den soliga balkongen i öst.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grå klinkergolv. Här finns handdukstork, dusch med duschvägg i klarglas, wc, handfat på kommod och spegel. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 2 364 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för TV och bredband på 275kr/mån. Årsavgift för varmvatten och hushållsel tillkommer och regleras i efterhand mot verklig förbrukning. Övriga driftkostnader: Hushållsel ca 111:-/månad, varmvatten ca 166:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Andel i föreningen: 0,31610 %

Pantnotering: Bostaden är pantsatt

Byggår: 2018-2019

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, källarförråd och 2 tvättstugor. På östra hustaket finns en gemensam takterrass. Terrassen består av planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC

Lägenhetsnummer: 5-1502

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Allmänt om föreningen: Brf Hagaterrassen 1 består av 205 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 10 hyreslokaler. Föreningen har även 72 garageplatser (ca 2250kr/mån) och 10 MC-platser (ca 750kr/mån). Inga planerade renoveringar. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 %. Detta kan förändras.

Förening: Brf Hagaterrassen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Sammanställning: Balkong i öst med morgonsol.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.