Vasastan

Norrtullsgatan 9, 7 tr.

Magnifik vindsvåning om 50 kvm golvyta vid Odenplan. Stor solig terrass, vidsträckt utsikt och låg avgift!

Adress

Norrtullsgatan 9, 7 tr.

Rum

2

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

1 478 kr/mån

Boyta

41 kvm

Biyta

9 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en fantastisk vindsvåning med eftersökt adress intill Odenplan. Lägenheten har en underbar takterrass i bästa solläge, om cirka 15 kvm golvyta, med vidsträckt utsikt över stans takåsar och kyrktorn. Bostaden är en nyproduktion från september 2011 och erbjuder bl.a. vattenburen golvvärme, takfönster och smakfulla materialval. Lägenheten är ytterst välplanerad där samtliga kvadratmeter disponeras på bästa sätt. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket samt plats för matbord, sovrum med plats för säng och sängbord samt stilfullt och rymligt badrum. Lägenheten har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt diskmaskin. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Äkta förening som sänkte avgifterna med 20 procent den 1 april i år. Odenplan kommer när citybanan öppnar att höja områdets attraktionskraft ytterligare. Dessutom promenadavstånd till Stureplan, S:t Eriksplan, KTH, Handelshögskolan, Studentpalatset, city och Arlanda express. Den genomtänkta planlösningen gör detta boende perfekt för såväl singeln som paret. Hiss finns till våning 6 av 7. Snabbt tillträde är möjligt. Välkomna på visning!

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Vardagsrumsdelen har utgång till takterrassen, samt eldrivet takfönster.

– Stilrent och funktionellt designkök från italienska GeD med plats för matbord. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl, frys och diskmaskin från Smeg, samt fläkt från GeD.

– Utgång via skjutdörr till den fantastiska terrassen om cirka 15 kvm golvyta i perfekt solläge. Utsikt över staden takåsar och kyrktorn. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här finns eluttag och belysning. Viss del av terrassen har snedtak och utrymme för förvaring om så önskas.

– Väldisponerat sovrum med plats för säng och sängbord. Fyra garderober samt plats för extra byrå om så önskas. Här finns även en platsbyggd rullgardin. Fönster med vidsträckt utsikt över takåsarna.

– Fint och rymligt badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, takdusch samt platsyggd duschvägg i glas, skåp, handfat och wc. Fönster med vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Spotlightbelysning.

ÖVRIGT
– Lägenheten har vattenburen golvvärme i vardagsrummet, köket, hallen och sovrummet. Golvvärmen i sovrummet regleras separat och vardagsrummet/köket/hallen regleras ihop.

– I badrummet är det eldriven golvvärme.

– Boarea 41 kvm + biarea 9 kvm (ej mätvärt utrymme) enligt bifogat mätbevis SS21054:2009 utfärdat 2014-10-03.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 1 478 kr

Andel i föreningen: 0,47004 %

Byggår: 1937

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tre gemensamma tvättstugor med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp, cykelparkering samt innergård.

Lägenhetsnummer: 84

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 138 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns 38 p-platser för föreningens medlemmar, med separat kö. För boende i huset kostar en plats f.n. cirka 1200 kr/mån. Administration av garaget sköts av HSB tel 010-442 11 00, vid intresse vänligen kontakta HSB.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Adlern Mindre förvärvade fastigheten 2007 och består av 81 bostadsrättslägenheter, 4 hyreslägenheter (dold framtida intäkt) på adresserna Norrtullsgatan 9, 11 och 13. Dessutom har föreningen flertalet lokaler samt 38 garageplatser, kostnad ca 1200:-/mån (separat kö). Solid brf med mycket goda kommersiella intäkter. Brf Adlern Mindre är från och med januari 2013 en äkta bostadsrättsförening. Föreningen sänkte avgifterna med 20 procent from den 1/4-2014. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är 10%. År 2008 byttes köks och WC-.stammar samt elstigarna. Framöver planerar föreningen att göra förbättringar i undercentral, ventilation samt värmeåtervinning dock är inga beslut fattade. Energiprestanda 138 kWh/m² och år. Mer info finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.adlernmindre.com

Förening: Brf Adlern Mindre

TV: Basutbud av kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband ingår inte i månadsavgiften men tillhandahålls av ComHem och Bredbandsbolaget vilka är föreningens leverantörer.

Här på Norrtullsgatan 9 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, precis intill Odenplan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 15 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. År 2017 beräknas även Citybanan vara klar vilket gör detta läge än mer attraktivt.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.