Vasastan

Torsgatan 58, 3 tr

LÄGENHETEN SÅLD - VISNINGARNA INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN!

Adress

Torsgatan 58, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 160 000 kr

Avgift

2 042 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkomna till en fantastisk 20-talspärla med högt läge och fint skick. Lägenheten är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsutrymmen med bl.a. en rymlig inbyggd klädkammare samt hela tre förrådsutrymmen. Härligt vardagsrum med en stämningsfull fungerande kakelugn samt stilfullt och funktionellt arbetskök med bl.a. diskmaskin. Rofyllt sovrum och badrum med tvättmaskin. Bostaden är i fint skick med bevarad äldre charm. Spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörrar, cirka tre meter i takhöjd och vackra trägolv (slipade och lackade 2010). Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Välskött bostadsförening med mycket låg skuldsättning. Trevliga gemensamma balkonger i trapphuset samt en fin innergård. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Trägolv och vita väggar

– Ytterst väldisponerat arbetskök med goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll med tre plattor, varmluftsugn, kolfilterfläkt samt kyl med frysfack. Trägolv och dimmerbelysning.

– Stort sällskapsvänligt vardagsrum med ljus, rymd och charm. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Fungerande kakelugn, spröjsat fönster med djupa nischer och vackert trägolv. Dimmerbelysning och vita väggar. Här trivs man!

– Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, extra byrå och skrivbord om så önskas. Här finns även en rymlig inbygd klädkammare. Spröjsat fönster med djupa nischer, trägolv, dimmerbelysning och vita väggar.

– Badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, wc och handfat. Spotligtbelysning med dimmer.

Pris: 2 745 000 kr

Månadsavgift: 2 042 kr

Andel i föreningen: 4,35000 %

Byggår: 1921

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten har säljaren 1 vindsförråd samt 2 källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner och torktumlare. Dessutom finns gemensamt cykelrum samt en mycket fin innergård med sommarmöblering och grill. I trapphuset finns trevliga balkonger.

Renoveringar: 1989-2002 Rörstambyte. Elstambyte 1991. Omläggning av tak 1995. Omputsning av fasad 2003. Renovering av tvättstugan 2010. Renovering av hissen 2011.

Lägenhetsnummer: 00013

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Sverige 2 upa registrerades 1920 och består av 20 lägenheter. Rörstambyte gjordes 1989-2002. Energiprestanda 125 kWh/m² och år. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Föreningen har beslutat att det fr.o.m den 1 februari 2014 kommer tillkomma ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften för alla medlemmar på cirka 165 kr/månad som inkluderar bredband, tv basutbud och fast telefoni. Bredbandsbolaget kommer vara bredbandsleverantör. Föreningen avser att höja månadsavgiften med ca 3% från och med januari p.g.a. allmänna kostnadshöjningar på tjänster som värme, el etc. Detta skulle i så fall innebära en höjning med ca 60-65 kr/månad för denna lägenhet. OBS att avgiften som presenteras i prospektet är avgiften innan eventuell höjning! Populär förening med mycket låg skuldsättning.

Förening: Bf Sverige 2 upa

TV: I dagsläget är det Com Hem. Fr.o.m. 1 februari 2014 kommer föreningen ha Bredbandsbolaget som leverantör i alla lägenheter. Det kommer vara en obligatorisk avgift för varje medlem på cirka 165 kr/månad för bredband, fast telefoni och basutbud tv.

Mycket attraktivt läge intill idylliska Röda Bergen, Rörstrandsgatan och Odenplan. Endast ca 250 meter till S:t Eriksplans tunnelbana! Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer, apotek och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.