Vasastan

Hälsingegatan 13, 1 tr

Sekelskiftesdröm på attraktiv adress. Öppen planlösning, balkong och härligt skick!

Adress

Hälsingegatan 13, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

1 435 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Vasastadskvarter, mellan Odenplan och S:t Eriksplan, alldeles invid Vasaparken. Med ett rofyllt och lugnt gårdsläge ligger denna fina sekelskifteslägenhet anno 1898 i mycket gott skick. Här samsas minimalistisk inredningsdesign med vackra välbevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, djupa fönsternischer, snövita snickerier, furutiljor, golvsocklar och högt till tak.

Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren och exklusiv utrustat med bl.a. spishäll, inbyggnadssugn och diskmaskin. Utgång till balkong mot mysig innergård. Rofyllt och trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en stor platsbyggd garderobsdel gör att 2 personer med lätthet kan bo här.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och vita väggar.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl soffa som matplats. Utgång till balkong mot mysig innergård.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt och glasskiva ovan arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt.

– Stort och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en stor platsbyggd garderob.

– Badrum med ljust klinker på golv och halvkaklade väggar. Badkar.

Pris: 2 850 000 kr

Månadsavgift: 1 435 kr

Andel i föreningen: 2,77000 %

Byggår: 1898

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om 4-5 kvm samt ett vindsförråd om 7-8 kvm. Föreningen har en gemensam tvättstuga belägen i källarplan på gårdshuset. Cykelrum samt ett litet hobbyrum finns i gathusets källare. Fin gemensam innergård.

Renoveringar: Stammar i köket byttes på 70-talet. Stammar i badrummen byts löpande och då i samband när de boende väljer att renovera sina badrum. -Spolning av stammarna gjordes 2009. Inget generellt stambyte planeras. -El-stigar är bytta. -Ny värmecentral under 2007. -Gatuhusets gårdsfasad renoverades 2006. -OVK genomfördes 2011. Under 2010 genomfördes följande renoveringar: – Byte och flytt av koddosa för portlås – Renovering och målning av entredörr – Renovering av tvättstuga och installation av nya maskiner. – Byte av dagvattenbrunn

Lägenhetsnummer: 16 (1102)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Sedvanlig "boendeparkering" i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 23 bostadslägenheter och 2 affärslokaler. Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi.

Förening: Bostadsföreningen Vårt Hem nr 3 u p a

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong mot mysig innergård.

Närhet till såväl Odenplan som Sankt Eriksplan med bl.a. Rörstrandsgatans trevliga restauranger, cafeér och shopping. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.