Vasastan

Rådmansgatan 77, 1 tr

Drömtvåa invid Tegnérlunden! Stilren design möter vackert 1800-tal. Bäst i klassen!

Adress

Rådmansgatan 77, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 025 000 kr

Avgift

1 281 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende i anrika kulturkvarter på Norrmalm med anor från början av 1800-talet. Här lever du fridfullt i hjärtat av innerstaden med närhet till det mesta. Runt hörnet ligger Tegnérlunden och med kort promenad når du Drottninggatans folkliv och populära shoppingstråk, city samt T-centralen med Arlanda Express.

På två trappor i skuldfri förening och fastighet från 1876, finns denna optimalt planerade tvåa om 40 kvm. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Här finns plats för såväl soffa som matplats. Kök i stilren och exklusiv design, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Genomgående stilren inredningsdesign och sober färgsättning samsas med bevarade originaldetaljer såsom spegelmönstrade snickerier, högt till tak och ljusa furutiljor.

Välskött förening med mycket låga månadsavgifter!

– Välkomnande hall med utrymme för avhängning. Hela lägenheten har genomgående ljusa furugolv och väggar i vitt.

– Underbart vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Ett stort fönster och helglasade altandörrar ger ett härligt ljus. Utgång till balkong i söderläge. God förvaring i form av två klädkammare. Möjlighet till eldstad.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin samt en köksö med inbyggnadsugn, spishäll och ovansittande spisfläkt. Barbord med plats för 2-3 personer.

– Rofyllt och trivsamt sovrum mot lugn innergård med plats för dubbelsäng samt platsbyggd förvaring.

– Fräscht badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 281 kr

Andel i föreningen: 1,66700 %

Byggår: 1876

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd med ingång från gatan och en fin tvättstuga på gården som renoverades 2007/2008 med två tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. Föreningen har innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda i fastigheten: 1998 och 2004 renoverades fasader och fönster. Fönstren mot gatan ljudisolerades. 2002 renoverades hissen och V/A stammar i kök och badrum byttes. 2007-2008 renoverades tvättstugan och 2008 reparerades taket.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 33 bostadsrätter.

Förening: Bostadsföreningen nr 1 UPA

Mycket eftertraktat och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan. Här finns ett komplett utbud av butiker, matvaruaffärer, resturanger, mysiga caféer, bibliotek, gym och all annan tänkbar service. Inom ett par minuters promenad nås även Handelshögskolan, trivsamma Vasaparken och S:t Eriksplan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.