Vasastan

Sveavägen 117

Fantastiskt fin och ljus mini 2:a. Gårdsläge och 3,75 m i takhöjd!

Adress

Sveavägen 117

Rum

2

Slutpris

2 150 000 kr

Avgift

1 283 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara mini 2:a med samtliga fönster mot lugn innergård. Stora fönster med generöst ljusinsläpp och 3,75 m i takhöjd gör att lägenheten upplevs mycket luftig. Vardagsrum med plats för såväl matplats som soffgrupp. Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Trevligt kök med bardel och ett toppfräscht helkaklat badrum. Välskött förening med låga månadsavgifter!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i form av en anslutande klädkammare. Ljust klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Underbart och lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa och matplats. Generöst ljusinsläpp via stort fönster. Härlig takhöjd om 3,75 m. Ljusa väggar och furugolv.

– Trevligt kök med vita köksluckor och kakel i grön ton ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, spis samt rostfri spisfläkt. Barbord för 2-3 personer. Bra förvaringutrymmen samt avställningsytor. Ljust klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Beläget mot lugn innergård. Förvaring i form av två garderober. Fondvägg i mörk ton och övriga väggar i vitt. Ljust laminatgolv.

– Toppfräscht helkaklat badrum renoverat 2008. Utrustat med stilren komod, duschvägg samt handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 283 kr

Byggår: 1928

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I källaren finns tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum.

Renoveringar: Genomförda renoveringar: -1989-1991 Stambyte för vatten, avlopp och el -2000 Renovering av tvättstuga samt nya maskiner -2004 Renovering av fönster -2006 OVK-besiktning -2007 Målning av yttertak -2008 Renovering av hissar

Lägenhetsnummer: 3

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Ett garage finns med nio platser för 1 200 kr/mån samt en extra stor plats för 1 300 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Vale nr 25 är en lågt belånad förening med väl underhållna byggnader. Föreningen består av 45 lägenheter med bostadsrätt, två lokaler med hyresrätt samt ett garage.

Förening: Brf Vale 25

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Föreningen har dragit in en egen fiberkabel, 5-10 Mbit/sek.

Härligt belägen nära Odenplan med sitt stora utbud av affärer, restauranger, barer, caféer och all annan tänkbar service. Bra kommunikationsmöjligheter med bussar och tunnelbana. Nära till Hagaparkens lummiga grönska med perfekta möjligheter till motion och rekreation samt strövområden och badmöjligheter längs Brunnsvikens stränder.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.