Vasastan

Kungstensgatan 63

Drömtvåa med terrass om 8 kvm. Toppskick, optimal planlösning och låg avgift. Bäst i klassen!

Adress

Kungstensgatan 63

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

936 kr/mån

Boyta

40,2 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiska tvåa med hög standard och känslan av det lilla extra. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Utgång till mysig uteplats om 8 kvm i söderläge. Kök i stilren och exklusiv design med plats för matbord för 4-6 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsdel. Toppfräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare gör att 2 personer med lätthet kan bo här.

Här lever du fridfullt i hjärtat av innerstaden med närhet till det mesta. Runt hörnet ligger Vasaparken och med kort promenad når du Drottninggatans folkliv och populära shoppingstråk, city samt T-centralen med Arlanda Express. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga som bör ses.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Möjlighet att hyra gästlägenhet i eget gårdshus med tillgång till bastu.

Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående svartvaxade trägolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora pardörrar ger ett härligt ljus. Här finns gott om plats för såväl soffa som matplats för 4-6 personer. Utgång till mysig uteplats om 8 kvm.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, kombinerad inbyggnadsugn/mikro, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i två garderober samt ytterligare plats för byråer.

– Toppfräscht badrum med mörk mosaik på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med golvvärme, duschvägg, stilren kommod samt spotlights i tak.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 936 kr

Andel i föreningen: 1,31000 %

Byggår: 1889

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i samma fastighet. I gårdshuset finns en övernattningslägenhet som går att hyra för 150 kr/dygn. I övrigt finns en gemensamhetslokal samt en bastu. Fin innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 4

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Kikaren 1 förvärvade fastigheten 1985. Föreningen består av 24 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Kikaren 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget alt Com Hem.

Sammanställning: Mysig uteplats om ca 8 kvm.

Här på Kungstensgatan 63 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.