Vasastan

Västmannagatan 24,

VISNINGARNA INSTÄLLDA - LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Västmannagatan 24,

Rum

2

Slutpris

2 750 000 kr

Avgift

1 121 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Underbar sekelskiftes 2:a i fint skick med högt och ljust läge i fastighet anno 1898. Här lever du i attraktiva kvarter nära T-centralen och Tegnérlunden så väl som Drottninggatans shoppingstråk, kort och gott, med promenadavstånd till det mesta. Lägenheten är fantastiskt bra planerad med bra funktionslösningar och generöst med förvaring. Rikliga ljusinsläpp från stora fönster, cirka 3.15 meter i takhöjd och genomgående fräscha ytskick. Stilrent och påskostat kök i vitt med komplett maskinell utrustning från Siemens i rostfri design. Stort och sällskapsvänligt vardagsrum, högt i tak, smart sovrum och badrum med badkar. Skuldfri förening, låg avgift och gångavstånd till Arlanda Express. Obs att bredband även ingår i avgiften. Denna lägenhet är perfekt för såväl singel som par. Välkomna på visning!

– Hall med Klädhängare och hatthylla. Takstuckatur.

– Luftigt vardagsrum med två stor fönster och rikligt ljusinsläpp. Den generösa takhöjden om cirka 3,15 meter ger en härligt rymd och charm. Takstuckatur. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Här finns även två inbyggda garderober.

– Stilrent kök från 2006 med gott om förvaring i dubbla skåprader. Köket är utrustat med kyl och frys, keramikhäll, ugn, microvågsugn, fläkt och diskmaskin. Bra arbetsytor samt infälld diskho och sjösten på väggen ovan. Plats för matbord.

– Smart sovrum med plats för säng och byrå/garderob.

– Badrum med badkar, dusch, handfat och wc.

Pris: 2 600 000 kr

Månadsavgift: 1 121 kr

Andel i föreningen: 2,12000 %

Byggår: 1898

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, innergård och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Brf Facklan 10 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 1983. Föreningen har en synnerligen god ekonomi med endast 2 miljoner i långfristiga skulder. Föreningen upplåter sammanlagt 30 lägenheter med bostadsrätt och tre lokaler med hyresrätt. Fastigheten byggdes ursprungligen 1898 och har renoverats löpande bla genomfördes renovering, relining av samtliga stammar 1996 och nya elstigare installerades 1999. Nytt plåttak lades för cirka 10 år sedan i samband med att råvindsyta såldes och vindslägenheter byggdes samtidigt renoverades även båda hissarna. Fasaden renoverades 2014-2015, fönsterrenovering startar inom kort/pågår. Fastigheten har även ingång från Rådmansgatan 79. Inga beslutade avgiftsförändringar.

Förening: Brf Facklan 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Här på Västmannagatan 24 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.