Vasastan

Västmannagatan 76, 2 tr

VISNING INSTÄLLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN. LÄGENHETEN ÄR SÅLD.

Adress

Västmannagatan 76, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 750 000 kr

Avgift

1 761 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Här bor du i modern fastighet på bästa Vasastadsadress i suveränt planerad tvåa med balkong i lugnt och rofyllt läge mot lummig innergård. Lägenheten har på senare tid renoverats till toppskick med genomgående vit färgsättning, fina parkettgolv och i övrigt stilrent utförande.

Planlösningen är optimalt disponerad för två personer och erbjuder både generös förvaring och goda funktionslösningar. Hall med plats för avhängning och hela fem garderober längs med vägg. Toppfräscht, nytt badrum som smakfullt renoverats och inretts i samband med stambyte 2010. Kök i vitt med komplett maskinell utrustnining såsom kyl och frys ”side by side” med vatten och ismaskin, spis, fläkt och diskmaskin. Matplats för 4 personer och utgång till balkong i sydost. Vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng.

Hall med plats att hänga ytterkläder och hel vägg med fyra rejäla garderober och tillhörande överskåp. Parkettgolv.

Toppfräscht, nytt badrum som smakfullt renoverats och inretts i samband med stambyte 2010. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med vikdörrar i glas. Handfat på kommod. WC. Infällda spotlights i tak.

Kök i vitt med gott om skåp och komplett maskinell utrustnining såsom kyl och frys ”side by side” med vatten och ismaskin, spis, fläkt och diskmaskin. Matplats för 4 personer och utgång till balkong i sydost med morgon- och förmiddagssol. Parkettgolv.

Vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Stort fönsterparti. Parkettgolv.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv.

Pris: 2 475 000 kr

Månadsavgift: 1 761 kr

Andel i föreningen: 2,91300 %

Byggår: 1965

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: V/A-stammar byttes och tak samt tvättstuga renoverades 2010. Fönster och balkonger renoverades 2011. Inga övriga renoveringar fastigheten planeras i dagsläget.

Lägenhetsnummer: 08 (1204)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Sleipner 4 består av 25 lägenheter med bostadsrätt.

Förening: Brf Sleipner 4

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong i rofyllt läge mot innergård.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet kaféer. Bekvämt promenadavstånd till City. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken med kaféer, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.