Vasastan

Torbjörn Klockares gata 6, ½ tr.

Klassisk 20-talspärla i Röda Bergen, hörnlägenhet med högt till tak och fönster med spröjs. Mini 2:a!

Adress

Torbjörn Klockares gata 6, ½ tr.

Rum

2

Slutpris

3 030 000 kr

Avgift

1 996 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 38 ljusa och ytterst välplanerade kvm i mycket bra skick. Härlig takhöjd, vackra golv och generösa ljusinsläpp i två väderstreck via spröjsade fönster. Ljust, luftigt vardagsrum, sovrum, snyggt kök med matplats samt ett fräscht badrum.

Härligt läge en ½ tr med högt läge i Röda Bergen. Vacker fastighet och bra förening, missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Genomgående högt i tak och fina furugolv. Tre stora spröjsade fönster (samt ett litet i sovrummet i två väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp och en härlig atmosfär.

– Välkomnande hall med garderob och hatthylla.

– Helkaklat badrum (2013) med klinker på golv samt dusch, wc, handdukstork och handfat. Infälld belysning via spotlights.

– Utmärkt kök (2009) med matplats för 4 personer. Diskmaskin, kyl/frys och spis med fläkt. Bra arbetsytor och gott om skåp. Skafferi.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum i hörna med spröjsade fönster i två väderstreck. Furugolv.

– Sovrum med ingång från vardagsrummet. Fönster, furugolv och plats för 1,20 säng.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 1 996 kr

Andel i föreningen: 1,46092 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 1 (1002)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För ansökan, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen registrerades 1925. Föreningen äger och förvaltar fastigheten FATET 8 med adresserna Rödabergsgatan 12 samt Torbjörn Klockares Gata 2, 4 och 6. Föreningens 53 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Föreningen äger och hyr ut två affärslokaler. Brf Fatet är en gammal och stabil förening och var en av de första HSB-föreningar som bildades i Stockholm. Föreningen ligger centralt i det vackra och kulturminnesmärkta Rödabergsområdet med sin tidstypiska stil. Hela området går i varma färger och omges av parker som Solvändan och lummiga stadsrum och innergårdar. Lugna kvarter men samtidigt med närhet till samtliga kommunikationsmedel och kroglivet vid Rörstrandsgatan.

V/A stammar bytta 1987 och spolades 2008 då även OVK utfördes. Under 2004 renoverades samtliga trappuppgångar som går i varma färger och under 2005 samtliga fönster. Under våren och sommaren 2007 genomfördes en renovering av fasaden mot Torbjörn Klockares Gata och Rödabergsgatan. Samtidigt renoverades också samtliga tak. 2010 renoverades den gemensamma tvättstugan.

Det finns källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård.

Förening: Brf Fatet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband, 100bits är indraget i fastigheten. Obligatorisk kostnad om 125:-/mån.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med utemöbler och planteringar.

Populära och kulturminnesmärkta kvarter precis intill Solvändans park i Röda Bergen. Fastigheten är lugnt belägen, men med bekvämt promenadavstånd till pulsen vid Sankt Eriksplan och Rörstrandsgatan. Grönområden i form av härliga Vasaparken samt Karlbergs slottspark. Även Hagaparken nås inom rimligt avstånd. Gott om matbutiker i närheten bl.a. Coop på Birkagatan och ICA på Karlbergsvägen samt Hemköp vid Torsplan. Bra kommunikationer med T-bana (S:t Eriksplan) och flertalet innerstadsbussar (3, 42, 47 69, 70). Flygbussarna ligger runt hörnet. Med bil är man ute på E4/Essingeleden på mindre än en minut.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.