Vasastan

Upplandsgatan 19 B

Outstanding tvåa med fantastisk studiokänsla. Drömläge vid Tegnérlunden. Bäst i klassen!

Adress

Upplandsgatan 19 B

Rum

2

Slutpris

3 116 000 kr

Avgift

2 119 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till denna unika tvåa med hög standard och känslan av det lilla extra. Underbart vardagsrum med panoramafönster mot lägenhetens mysiga uteplats/terrass om 6 kvm. Lägenheten har genomgående fina trägolv och väggar i ljus ton. Stilrent kök med plats för matbord, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i platsbyggd garderobsdel. Toppfräscht badrum.

Här lever du fridfullt i hjärtat av innerstaden med närhet till det mesta. Runt hörnet ligger Tegnérlunden och med kort promenad når du Drottninggatans folkliv och populära shoppingstråk, city samt T-centralen med Arlanda Express.

Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga som bör ses!

Pris: 3 116 000 kr

Månadsavgift: 2 119 kr

Andel i föreningen: 0,53749 %

Byggår: 1900

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga med 5 tvättmaskiner, soprum inkl källsortering, cykelrum, barnvagnsrum (utan trappsteg) samt innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 00226

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Facklan 7 i Stockholm bildades 1986 och består av 74 bostäder varav 2 fortfarande är hyresrätter samt 9 lokaler. Avloppsstammarna byttes i början av 1990-talet. För tillfället finns inga planerade avgiftsändringar eller större renoveringar enligt föreningen. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.facklan7.se

Förening: Brf Facklan 7 i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget/Telenor.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.