Vasastan

Norrbackagatan 14

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Norrbackagatan 14

Rum

2

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

2 021 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Med ett av Birkastans mest eftertaktade läge finns denna suveräna lägenhet i fastighet från 1927. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort vardagsrum med plats för såväl soffa som matplats och utsikt mot Karlbergskanalen. Stilrent kök, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och toppfräscht badrum. Den generösa takhöjden i kombination med det fria och insynsskyddade läget ger hela lägenheten ett härligt ljus och charm. Vackra spegeldörrar, takstuckatur och fönster med djupa nischer. Här bor du tyst och lugnt på en av innerstans mest attraktiva adresser. Lägenheten är belägen på 1/2 trappa med högt läge utan insyn. Varmt välkomna på visning!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt god förvaring i anslutande garderober. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffa som matplats. Stort fönster ger ett härligt ljus. Gott om förvaring i snyggt serveringsskåp i orginal.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt, mörk bänkskiva och ljust kakel ovan arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, gasspis samt ovansittande fläkt i rostfritt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng.

– Toppfräscha badrum med klinker i mörk ton med golvvärme och väggar i vitt.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 021 kr

Andel i föreningen: 3,66850 %

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, föreningslokal och tvättstuga (Maskinparken består av två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en kallmangel).

Renoveringar: 1995 – Fastigheten stambyttes och en spolning av stammarna genomfördes år 2005 utan anmärkning. 2005 – Gårdsfasaden renoverades. 2006 – Fjärrvärmecentralen byttes. 2007 – Nya maskiner i tvättstugan. 2007 – Gården renoverades. 2009 – Yttertaket målades om. 2010 – Närvarobelysning installerades i källaren.

Lägenhetsnummer: 3

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 0,5.

Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och innefattar 25 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, en hyresrätt samt en lokal. Föreningen förvärvade fastigheten 2003, är välskött samt har genomfört de stora renoveringarna. Ekonomin är god med låg skuldsättning. Hemsida, www.stengodset9.se.

Förening: Brf Stengodset 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Synnerligen eftersökt läge i Birkastan precis intill Rörstrandsgatan med mysiga caféer, trevliga restauranger, trendiga butiker, matvaruaffärer och all annan service i området. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Paus är några av Birkastans höjdare och nås inom två minuters promenad.

Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.