Vasastan

Västmannagatan 24, 2 tr.

Gott skick, flödande ljus och perfekt! Sekelskifte med toppläge och endast 1.021:-/mån!

Adress

Västmannagatan 24, 2 tr.

Rum

2

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 021 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Sekelskiftes 2:a i gott skick med högt ljust läge i fastighet anno 1898. Här lever du i attraktiva Norrmalmskvarter nära T-centralen och Tegnérlunden så väl som Drottninggatans shoppingstråk, kort och gott, med promenadavstånd till det mesta. Lägenheten är fantastiskt bra planerad med bra funktionslösningar och gott om förvaring, rikliga ljusinsläpp från stora fönster, högt till tak och genomgående fräscha ytskick. Nytt stilrent och påskostat kök i vitt med komplett maskinell utrustning från Siemens i rostfri design. Stort vardagsrum, smart sovrum och badrum med badkar.

Denna lägenhet är perfekt planerad för två personer och ger ett utmärkt boende för er som söker en övernattningslägenhet med låg avgift och gångavstånd till Arlanda Express så väl den som vill bo i ett suveränt innerstadsläge!

– Välkomnande hall med plats för avhängning vid designad klädhängare. Hallen har sober färgsättning, valnötsparkett och en garderob.

– Kaklat badrum med badkar, toalett, handfat och badrumsskåp.

– Stilrent exklusivt kök från 2006 med gott om förvaring i dubbla skåprader. Köket är komplett utrustat med maskiner från Siemens i rostfri design såsom kyl och frys, keramikhäll, varmluftsugn, microvågsugn, fläktkåpa och en halvintegrerad diskmaskin. Arbetsbänk i massiv granit med infälld diskho och sjösten på väggen ovan. Valnötsparkett.

– Smart sovrum med plats för säng och byrå/garderob. Valnötsparkett.

– Luftigt vardagsrum med två stor fönster med djupa nischer och rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för rejäl soffgrupp. Här finns även två garderober/klädkammare.

Pris: 1 890 000 kr

Månadsavgift: 1 021 kr

Andel i föreningen: 2,12000 %

Byggår: 1898

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: Följande renoveringar har skett i fastigheten: Relining av stammarna 1996, elstigar bytta 1999, tak 2005, fönster målade 1983 och 1989, trapphus målat 1990, tvättstugan renoverad 1998 och 2005 samt balkonger byggdes 2003.

Lägenhetsnummer: 6(GAMMAL)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garageplatser i området.

Förening: Brf Facklan 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

Antal lokaler: 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget 100 Mbt.

Välkommen till dessa 1890-tals kvarter och utsökta del av Vasastan och Norrmalm med synnerligen eftertraktat läge invid Tegnérlunden. Här lever man på attraktiva Västmannagatan med gångavstånd till allt. Med några minuters promenad nås Odenplan å ena sidan och Stockholms citykärna å andra sidan. Utbudet av restauranger, caféer och andra trevligheter är gott. Kommunikationerna är goda med närhet till T-bana (Odenplan alt. Rådmansgatan) och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.