Vasastan

S:t Eriksgatan 85 B, 3 tr

Suverän 2:a i stilrent toppskick, högst upp med nybyggd balkong!

Adress

S:t Eriksgatan 85 B, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 363 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet i toppskick med knäpptyst och rofyllt läge mot innergård. Lägenheten har stilren design, sober färgsättning och suverän planlösning för två personer. Nytt och snyggt Vedumkök i vitt och svart, platsbyggt 2009 i minimalistisk stil med bra arbetsytor och komplett maskinell utrustning. Härligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång via helglasade pardörrar till nybyggd balkong. Smart sovrum med plats för dubbelsäng. Fräscht helkaklat badrum med dusch.

OBS! Du når lägenheten med hiss via uppgång A och sedan går du över vinden.

– Hall med klädhängare, vitmålad trägolv och väggar i sober kulör. Hallen öppnar mot nytt och välutrustat Vedumkök från 2009 i stilren design. Köket har luckor i högblankt vitt, bra arbetsytor med bänkskiva i svart med infälld diskho, designad blandare och vitkaklade väggar ovan. Här finns kyl och frys, induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin och en ugn i rostfritt med kombinerad varmlufts-, microvågs och grillfunktion.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschplats, toalett, handfat med komod, badrumsskåp, handdukstork och infällda spotlights i tak.

– Vardagsrum med plats för soffa och matbord. Vardagsrummet har ekparkettgolv, väggar i sober kulör, en klädkammare och helglasade pardörrar till nybyggd balkong. Balkonger vetter mot innergårdar och ger härlig förlängning av vardagsrummet.

– Sovrum med plats för dubbelsäng om 160 cm. Trägolv, väggar i sober färgsättning och ett fönster som vetter i ostört läge mot innergården.

Pris: 1 890 000 kr

Månadsavgift: 1 363 kr

Andel i föreningen: 0,47362 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 51

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Garageplats. 800 kr/mån. F.n.finns ingen plats ledig, men föreningen har ett par platser externuthyrda och för det fallet en medlem önskar plats så har denne företräde och då frigör föreningen en externuthyrd plats.

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen består av 158 lägenheter, varav 2 är återstående hyresrätter, och 14 lokaler.
Byte av stammar kök, år: 1980
Byte av stammar bad, år: 1980
El-stigar: 1980, 3 fas finns indraget i fastigheten.
Fasaden renoverades 2000.
Hissar renoverades 2002.
Tvättstuga renoverades 2003.
Månadsavgiften har de senaste fem åren varit oförändrad och föreningen har inte planerat om någon höjning.

Förening: HSB Brf Gjutaren

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 158

Antal lokaler: 14

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Blivande balkong i rofyllt läge mot innergårdar. Helglasade pardörrar är redan på plats!

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 1920-talskvarter. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restaruranger känns tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av T-bana, flertalet innerstadsbussar, Flygbussarna samt pendeltåg från Karlbergs station. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.