Vasastan

Norrtullsgatan 63, 5 tr

Drömboende högt upp med solig balkong i sydväst. Härligt skick och perfekt planlösning! Välkomna!

Adress

Norrtullsgatan 63, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 470 000 kr

Avgift

1 885 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 36 ljusa och välplanerade kvm i toppskick! Solig balkong i sydväst med utsikt över takåsar. Välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Luftigt vardagsrum med utgång till balkongen som ger ett härligt ‘uterum’ under sommarhalvåret. Utmärkt sällskapskök med bra arbetsytor och gott om förvaring.

Här bor du nära pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Hagaparken, Vanadislunden och Vasaparken. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

– Fräscht helkaklat badrum. Här finns dusch, WC, handfat på kommod och tvättmaskin.

– Utmärkt sällskapskök öppet mot vardagsrum med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns diskmaskin, spis, fläkt, ugn samt kyl och frys.

– Luftigt vardagsrum med naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt middagsbord. Här finns även utgången till den soliga balkonen i sydväst, som fungera som ett extra ’uterum’ under sommarhalvåret.

– Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 885 kr

Andel i föreningen: 0,81418 %

Byggår: 1947

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Föreningen har även en trevlig innergård med trädgårdsmöbler samt grill.

Lägenhetsnummer: 43 (1508)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 174 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Sländan 5 förvärvade fastigheten 2002. Föreningen består av 97 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 lägenheter med hyresrätt samt 1 hyreslokal. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2004: Stammar och elstigar byttes. Renovering av tvättstuga med nya maskiner.
2005: målning av trapphus och fönster.
2006: Renovering av tak, fasad och balkonger.
2007: Renovering av innergård samt byggnation av två vindslägenheter.
2008: Installation av säkerhetsdörrar + energibesiktning.
2009: Renovering av hissar.
2010: Stamspolning.
2013: Ny maskinutrustning till tvättstuga.
2016: Renovering av hyreslokal/garage.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 200-250:-/mån, hemförsäkring ca 100-150:-/mån.

Förening: Brf Sländan 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 94

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Solig balkong i sydväst med utsikt över takåsar.

Attraktivt och mycket eftersökt läge nära Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet caféer. Bekvämt promenadavstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar och flygbussen. Härliga Hagaparken nås enkelt och Vasaparken med caféer, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.