Vasastan

Rödabergsgatan 4, 2 tr.

Drömboende i idylliska Röda Bergen. 20-tals pärla i toppskick.

Adress

Rödabergsgatan 4, 2 tr.

Rum

2

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

1 708 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän mini tvåa med optimal planlösning och härlig utsikt över takåsar samt lummig parkliknande innergård. Hela lägenheten och dess ytor har under 2008/2009 renoverats med varsam hand och stor respekt och är i ett fantastiskt bra skick. Härlig takhöjd, valnötsbetsade furutiljor, spröjsade fönster samt snövita snickerier och pardörrar. Öppet kök, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och snyggt badrum.

Missa inte detta tillfälle, här trivs man! Bäst i klassen.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Infälld belysning via spotlights.

– Snyggt, nyrenoverat kök som öppnar upp mot hall och vardagsrum. Kyl/frys i rostfritt, integrerad micro och diskmaskin. Spis med glaskeramikhäll, fläkt och ugn. Bra arbetsytor och gott om skåp med bl.a. vinställ. Smart dagsljusfönster ovanför köksskåpen. Helvita luckor och svartbrun bänkskiva. Infälld belysning via spotlights.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för matbord, soffa och teve. Pardörrar från sekelskiftet till sovrummet. Mediamöbel samt väggfäste för TV och HDMI kabel integrerad i vägg ingår i köpet.

– Sovrum med gott om förvaring och plats för rejäl säng.

Genomgående högt till tak (ca 2,80 m), generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, slipade och valnötsbetsade furutiljor samt helvita väggar med infälld el.

– Fräscht, helkaklat badrum med golvvärme och infällda högtalare. Vita väggar och antracitgrått golv/fondvägg i duschen och kromade blandare. Infälld belysning via spotlights.

Pris: 1 875 000 kr

Månadsavgift: 1 708 kr

Andel i föreningen: 0,57000 %

Byggår: 1925

Övriga byggnader/utrymmen: Två lummiga innergårdar med grillar och utemöbler i föreningen. Bastu och nyrenoverad gemensamhetslokal. Två rymliga förråd tillhör lägenheten, ett i källaren och ett på vinden. Välutrustad tvättstuga i källaren i samma trapphus som lägenheten. Cykelförråd och grovsoprum.

Lägenhetsnummer: 66.

Hiss: Nej

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Gatuparkering på stadens mark, så kallad "Boendeparkering". Avgiftsbelagt enligt stadens tariff.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen bildades 1925 och äger och förvaltar byggnader och mark inom fastigheten Humleboet 17. Byggnaderna och de tio trapphusen är fördelade över två kvarter. De sammanbinds av en portik, genom vilken stadens gatumark går. Föreningens hus och utemiljö, trädgårdar, är kulturskyddade. Det finns 136 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Några av dessa är sammanslagna, vilket innebär att antalet hushåll är 118 stycken. Föreningen har en stor föreningslokal, perfekt för fester och sammankomster. Lokalen har idag ett litet pentry och kylskåp, ett stort kök kommer att byggas under våren. Det finna ca 40 stolar och fem bord samt ett pingisbord. I anslutning till lokalen finns en WC. Inom fastigheten finns 11 källar-/marklokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen är i uppstarten med att sälja ut de dessa lokaler samt vissa av vindarna.

1. Avloppsstammar inklusive anslutningar till våtrum och kök är bytta 1985-1993.
2. Samtliga våtrum renoverades samtidigt.
3. Del av fasader renoverade år 2000. Inte aktuellt under närmaste tiden.
4. Alla elstigare har bytts 2007 och samtliga lägenheter har nu 3-fas anslutning.

Föreningen har mycket god ekonomi och fastigheten är lågt belånad.

Förening: Brf Humleboet nr 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 255 kr/mån.

Sammanställning: I trapphuset finns en vädringsbalkong mot den lugna innergården som nyttjas flitigt av nuvarande bostadsrättsinnehavaren.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen på Vasastans kanske vackraste gata. Nära till Vasastans restauranger och cafeér samt diverse service såsom livsmedelsbutiker, systembolag, banker, m.m. Goda kommunikationer med närhet till S:t Eriksplan och dess tunnelbana och innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.