Vasastan

Sveavägen 134, 3 tr

Klassiskt 30-tal med högt i tak, vackra snickerier, fiskbensparkett & stor solig balkong. Perfekt planlösning, bra skick & tyst läge mot innergårdar.

Adress

Sveavägen 134, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 250 000 kr

Avgift

1 868 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 33 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Planlösningen är optimal med välkomnande hall, fullutrustat kök med öppen planlösning mot det lättmöblerade vardagsrummet, stort sovrum med plats för 180-säng, snyggt badrum samt bra förvaring och stor balkong med förmiddagssol.

Trygg och klok förening med välslött fastighet, god ekonomi och bra lokalintäkter. Föreningen är äkta och äger marken. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Lägenheten ligger belägen i fastighet mellan Döbelnsgatan och Sveavägen vilket gör att läget blir mycket lugnt och tyst helt skyddad från störande trafik.

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med plats för ytterkläder samt suverän förvaring i stor klädkammare.
– Öppet, utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt.
– Lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett, högt till tak och generöst ljusinsläpp.
– Snyggt badrum med helkaklade väggar, dusch, WC, handfat och tvättmaskin. Klinker med golvvärme.
– Sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Utgång till balkong.
– Stor balkong med plats för bord och stolar.

Genomgående härlig takhöjd, vackra golv, ljusa väggar samt sobert ljusgråa snickerier och spegeldörrar.

Pris: 3 275 000 kr

Månadsavgift: 1 868 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad: hushållsström 250 kr, hemförsäkring 100 kr. Obligatorisk kostnad för bredband 125 kr/månad.

Andel i föreningen: 2,34040 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1937

Lägenhetsnummer: 11307 / 6822-1307

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Föreningen upplåter 15 garageplatser, kostnaden är cirka 2081 kr i månaden. För närvarande ser kö ut enligt följande:"Går bra att sätta upp sig i kö för p-plats. Finns snart 3 lediga platser men 2 st i kö nu. Kostnad 2.081 kr/m. Utöver garaget är föreningen medlem i en samfällighet på gården som upplåter 51 p-platser varav 6 av dessa har laddstolpe för elbil.

Allmänt om föreningen: Brf Killingen 38 är en äkta bostadsrättsförening belägen på Sveavägen 134. Föreningen består av 41 bostäder varav 39 upplåts med bostadsrätt och 2 med hyresrätt, samt 2 lokaler (ca 1000 kvm) med hyresrätt. Föreningen bildades 2006 och köpte fastigheten 2013. Marken innehas med äganderätt.

Föreningen tillhör en samfällighet bestående av 7st fastigheter kring gården som nyligen har installerat elektroniska gånggrindar med kod, samt en bilpassage som kommer att styras via fjärröpping för att ta sig in till husen via Sveavägen. Möjlighet till parkering finns på gården genom intern kö till 60 st platser.

Planerade renoveringar och underhåll:
Föreningen har sålt råvinden, lägenheterna är färdigbyggda den ena är inflyttad, den andra är nästan klar och har planerad inflyttning i mitten på februari. Bygghiss kommer då plockas bort. Renovering av Fasad baksida är planeras att ske till denna kommande vår och sommar. Arbete 1-2 månader. Kanske ingen ställning.

Gjorda renoveringar:
2020 – OVK genomförd samt upprättande av energideklaration
2018 – Byte av radiatorventiler
2018 – Spolning av stammar
2017 – Installation av dörröppnare ytterdörr
2016 – Målning av entré/trapphus
2016 – Rörrenovering spillvattenledning
2016 – 17st nybyggda balkonger
2015 – Renovering av befintliga balkonger
2015 – Renovering av hissen
2014 – Reparation och målning av fönster
1989 – Stambyte VA samt renovering av elstigare

Föreningens fastighet ligger beläget bakom en annan huskropp som ligger mellan huset och Sveavägen, vilket gör att läget blir mycket lugnt och tyst.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en gemensam tvättstuga, utrustad med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Cykelställ finns på fastighetens baksida.

Förening: Brf Killingen 38

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 41

Antal lokaler: 3

Antal hyresrätter: 2

Internet: TV och bredband finns att tillgå via ComHem och Telenor. ComHems basutbud för TV ingår i avgiften, och för bredband 100/100 Mbit tillkommer med 125 kr per månad. Ett större bredbandspaket kan köpas till mot extra avgift.

Sammanställning: Balkong mot innergården med plats för bord och stolar.

Ypperligt, centralt läge invid med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. Här lever du i kvarter som kryllar av mysiga caféer, bagerier, kaffebarer, restauranger, butiker och affärer. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken, Observatorielunden och Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.