Vasastan

Rådmansgatan 77, 3 tr

Suverän tvåa invid Tegnérlunden. Fint skick, högt i tak och vacker fastighet från 1876. 1117:-/mån!

Adress

Rådmansgatan 77, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

1 117 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Fantastiskt välplanerad och yteffektiv 2:a där varje kvadratmeter verkligen utnyttjas på bästa sätt. Lägenheten är i fint skick med tre stora fönster med speglar och djupa nischer, genomgående vitmålat trägolv och smarta förvaringslösningar. Charmigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stilrent och snyggt kök med bra arbetsyta och matplats för flera. Sovrum samt walk-in closet. Det höga läget i huset i kombination med de stora fönsterna och generösa takhöjden ger hela lägenheten ljus, rymd och charm. Hiss finns. Välskött förening med endast cirka 300.000 kr i långfristiga skulder. Lägenheten är suveränt belägen med all nödvändig service runt husknuten. Närhet även till Handelshögskolan och KTH. Detta är en lägenhet som passar både singeln som paret. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med plats för avhängning och dold förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar.

– Badrum utrustat med dusch, handfat, toalett, badrumsskåp, spegel och handdukstork.

– Härliga och öppna sällskapsytor som flödar av ljus från tre stora fönsterpartier. Naturlig plats för matbord samt soffa. Vitmålade väggar, tak och golv.

– Stilrent och väldisponerat kök med bra arbetsyta samt goda förvaringsutrymmen med köksluckor i högblankt svart. Köket är utrustat med gasspis, fläkt, kyl och frys.

– Trivsamt sovrum med måtten cirka 1.60 meter * 2.90 meter.

– Mycket bra förvaring i form av en rymlig walk-in-closet.

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 1 117 kr

Andel i föreningen: 1,42800 %

Byggår: 1876

Lägenhetsnummer: 34

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen nr 1 UPA består av 34 lägenheter. Juridisk person accepteras inte som köpare. Föreningen har i dagsläget endast ca 300.000 i långfristiga skulder. Avgiften höjdes med 2% i januari 2014. Avgiftsändringar beslutas av medlemmarna på stämman – sannolikt kan avgiften höjas ytterligare någon procent enligt föreningen. Föreningen planerar att modernisera och uppgradera hissarna. 1998/2004 renoverades fönster. 1998 fasad främre. 2002 renoverades V/A stammar i badrum och kök och hiss. 2003 trapphus. 2004 fasad bakre. 2007/2008 tvättstuga. 2011 brandväggen och fasad till grannen mot Upplandsgatan renoverades. Energideklaration gick ej att få fram. Bostadsföreningens ordförande heter Hans Hornewall.

Förening: BF nr 1 UPA

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Här på Rådmansgatan 77 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna andelsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.