Vasastan

Rådmansgatan 77, 3 tr

Drömtvåa invid Tegnérlunden! Stilren design möter vackert 1800-tal. 978:-/mån! Bäst i klassen!

Adress

Rådmansgatan 77, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

978 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende i anrika kulturkvarter på Norrmalm med anor från början av 1800-talet. Här lever du fridfullt i hjärtat av innerstaden med närhet till det mesta. Runt hörnet ligger Tegnérlunden och med kort promenad når du Drottninggatans folkliv och populära shoppingstråk, city samt T-centralen med Arlanda Express.

Med bästa läget på det högsta ordinarie våningsplanet i skuldfri förening och fastighet från 1876, finns denna makalöst fina lägenhet i toppskick som med varsam hand renoverades 2006. Tack vare de tre stora fönsterpartierna i fil känns ljuset alltid närvarande i denna bostad. Planlösningen är mer eller mindre perfekt. Här finns härliga och öppna sällskapsytor med snyggt kök i högblankt svart och lättmöblerat vardagsrum i ett. Trivsamt sovrum med plats för 160 cm säng. Toppfräscht badrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i en walk-in-closet samt en platsbyggd garderob. Genomgående stilren inredningsdesign och sober färgsättning samsas med bevarade originaldetaljer såsom spegelmönstrade snickerier, högt till tak (3,05 meter i hela lägenheten) och vitmålade furutiljor.

Denna pärla passar utmärkt som övernattningslägenhet med tanke på det suveräna läget i Stockholm eller som förstaboende med endast 978:- i månadsavgift!

– Instegshall med plats för avhängning vid klädhängare och dold förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Hallen har vitmålade furutiljor.

– Toppfräscht helkaklat badrum från 2006 med klinkergolv, dusch, handfat, toalett, badrumsskåp och handdukstork.

– Härliga och öppna sällskapsytor som flödar av ljus från tre stora fönsterpartier. Naturlig plats för matbord samt soffa. Vitmålade väggar, tak och furutiljor

– Stilrent kök i högblankt svart med arbetsbänk med infälld diskho och mosaik ovan. Här finns gasspis, fläkt, kyl och frys.

– Trivsamt sovrum med plats för 160 cm säng.

– Mycket bra förvaring i form av en walk-in-closet.

Pris: 1 550 000 kr

Månadsavgift: 978 kr

Andel i föreningen: 1,42800 %

Byggår: 1876

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd med ingång från gatan, ett stort källarförråd och en fin tvättstuga på gården som renoverades 2007/2008 med två tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. Föreningen har innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda i fastigheten: 1998 och 2004 renoverades fasader och fönster. Fönstren mot gatan ljudisolerades. 2002 renoverades hissen och V/A stammar i kök och badrum byttes. 2007-2008 renoverades tvättstugan och 2008 reparerades taket.

Lägenhetsnummer: 34SÅLD

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 35 bostadsrätter.

Förening: Bf nr1 upa

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Mycket eftertraktat och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan. Här finns ett komplett utbud av butiker, matvaruaffärer, resturanger, mysiga caféer, bibliotek, gym och all annan tänkbar service. Inom ett par minuters promenad nås även Handelshögskolan, trivsamma Vasaparken och S:t Eriksplan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.