Vasastan

Rådmansgatan 80 A, 3 tr

Suverän 2:a med låg avgift i skuldfri brf. Fastighet annó 1886.

Adress

Rådmansgatan 80 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 025 000 kr

Avgift

1 330 kr/mån

Boyta

31 kvmOm bostaden

Fantastiskt välplanerad och yteffektiv mini 2:a där varje kvadratmeter verkligen utnyttjas på bästa sätt. Lägenheten är i mycket fint skick med två höga fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Charmigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Köket är stilfullt renoverat med bra arbetsytor, diskmaskin och matplats för flera. Sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten har bra förvaringsutrymmen. Elledningarna i lägenheten är infrästa i väggarna. Skuldfri bostadsrättsförening där hushållsel ingår i avgiften!

Lägenheten har ett högt, lugnt och tyst läge på Rådmansgatan med storstadens puls alldeles runt knuten. Detta är verkligen en lägenhet som passar både singel som par.

– Väldisponerad hall med hatthylla, klädhängare och skohylla. Plats finns för mindre byrå. Spotlights och vitmålade väggar.

– Mycket charmigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stort fönster med speglar. Inbyggd garderob. Gott om plats för soffa, soffbord och tv. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Köket är stilfullt renoverat 2006/07. Generös arbetsyta med bänkskiva i ek med vacker blågrå glasmosaik ovan. Matplast för 4 personer. Köket är utrustat med en inbyggd ugn, spis, kyl och diskmaskin. Mycket bra förvaring med köksluckor upp till tak. Spotlightsbelysning. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Luftigt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, byrå, arbetsbord och bokhylla. Inbyggd garderob. Stort fönster utan direkt insyn. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Rymligt badrum med dusch, handfat, badrumsskåp och wc. Kaklat golv och målade väggar. Förberett för tvättmaskin. Plats finns för badkar om så önskas.

– Lägenheten har säkerhetsdörr.

Pris: 1 375 000 kr

Månadsavgift: 1 330 kr

Andel i föreningen: 2,21660 %

Byggår: 1886

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns gemensamt cykelstall, tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en övernattningslägenhet att hyra för 100:-/natt. Det finns dessutom en vacker gemensam innergård med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 12 (GAMMAL)

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: Brf Tuben 4 upplåter 19 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har precis sålt en hyresrätt vilket inbringade drygt 2 miljoner kronor till kassan. Brf Tuben 4 är idag helt skuldfri.

Förening: Brf Tuben 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Mycket eftertraktat och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan. Här finns ett komplett utbud av butiker, matvaruaffärer, resturanger, mysiga caféer, bibliotek, gym och all annan tänkbar service. Inom ett par minuters promenad nås även Handelshögskolan, trivasamma Vasaparken och S:t Eriksplan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.