Vasastan

Rådmansgatan 80 A, 3 tr

Optimal mini 2:a på attraktiv adress. El ingår i avgiften. Fastighet anno 1886!

Adress

Rådmansgatan 80 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 090 000 kr

Avgift

1 530 kr/mån

Boyta

31 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING – BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

Fantastiskt välplanerad och yteffektiv mini 2:a där varje kvadratmeter verkligen utnyttjas på bästa sätt. Lägenheten är i fint skick med två höga fönsterpartier och smarta förvaringslösningar. Charmigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stilrent och snyggt kök med bra arbetsytor, diskmaskin och matplats för flera. Sovrum med plats för dubbelsäng. Det höga läget i huset i kombination med de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus, rymd och charm. Hiss finns. Välskött förening där bl.a hushållsel ingår i avgiften!

Lägenheten är suveränt belägen med all nödvändig service runt husknuten. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. Detta är verkligen en lägenhet som passar både singel som par. Välkomna på visning!

– Väldisponerad hall med hatthylla, klädhängare och skohylla. Plats finns för mindre byrå. Spotlights och vitmålade väggar.

– Mycket charmigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stort fönster med speglar. Praktisk inbyggd garderob. Gott om plats för soffa, soffbord och tv. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Köket är stilfullt renoverat 2006/07. Generös arbetsyta med bänkskiva i ek med vacker blågrå glasmosaik ovan. Matplast för 4-5 personer. Köket är utrustat med en inbyggd ugn, spis, kyl och diskmaskin. Mycket bra förvaring med köksluckor upp till tak. Spotlightsbelysning. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Luftigt och rymligt sovrum med plats för säng, sängbord, byrå, arbetsbord och bokhylla om så önskas. En rymlig inbyggd garderob. Stort fönster med speglar. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

– Rymligt badrum med dusch, handfat, badrumsskåp och wc. Kaklat golv och målade väggar. Plats finns för badkar om så önskas.

– Lägenheten har säkerhetsdörr.

Pris: 2 070 000 kr

Månadsavgift: 1 530 kr

Andel i föreningen: 2,29000 %

Byggår: 1886

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns gemensamt cykelstall, tvättstuga. Det finns dessutom en vacker gemensam innergård med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 12

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Brf Tuben förvärvade fastigheten 1980 och 4 består av 21 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har endast cirka 2 mkr i långfristiga skulder. Välskött och populär förening.

Förening: Brf Tuben 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Här på Rådmansgatan 80 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.