Ursvik

Gamla Enköpingsvägen 152, 1 tr

Frächt o nytt i Ursvik i soligt läge

Adress

Gamla Enköpingsvägen 152, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 030 000 kr

Avgift

2 704 kr/mån

Boyta

44,5 kvmOm bostaden

Denna lägenhet säljs på ritning och inga visningar kommer att ske. Inflyttning sker 7 februari 2017. Bli först att bo i denna påkostade och fina bostad. Perfekt för både singlar som par.

Välkomna till denna påkostade och soliga bostad i ett högt vackert läge i Ursvik. Genomgående fina och ljusa materialval. Perfekt planlösning med mycket ljusinsläpp från två håll. Från entren typ loftgång kan nyttjas som balkong.

Genomgående vita väggar och parkettgolv i ek.

Hall med kapphängare och skjutdörrsgarderob i matt silverprofil med spegeldörrar från Elfa.

Stort lyxigt badrum i vitt blankt med dusch med två böjbara glasväggar, vit kommod med lådor och stort spegelskåp ovan med belysning. Tvättmaskin och torktumlare Electrolux. Handdukstork. Antracit grått klinkergolv med komfortgolvvärme.

Stort sovrum med vita väggar och trägolv i ek.

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök ger fin social yta att umgås. Utgång till stor solig entrebalkong i soligt söderläge.

Kök från Vedum (Maja vit F20) med vitvaror från Electrolux. Integrerad kyl/frys, inbyggd rostfri ugn och rostfri mikro och integrerad smal diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan som är helintegrerad. Diskho samt belysning under överskåpen. Mycket bra förvaring. Grå bänkskiva (Zeus Antrazit) i laminat. Kakel i vit blank ovan bänkskiva.

Bra sovrum med vit garderob och fönster i högt soligt läge.

Pris: 2 200 000 kr

Månadsavgift: 2 704 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Bredband kostar 208 kr/m. Driftskostanderna tillkommer om ca 400 kr per månad; El ca 250 kr och hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 1,67320 %

Byggår: 2016

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Brf Fanfaren består av 1 huskropp om 5 våningar ovan mark och källare á 59 lägenheter och kommer ingå i en gemensamhetsanläggning med fastigheterna Mönsterskrivaren 1-17, Assistenten 2-25, Professorn 1-14 och Provröret 2-20. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett ute-gym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små. Här ska det vara enkelt att umgås och att vara aktiv.

Lägenhetsnummer: 21 (1106)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Parkering/Bilplats: Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1.200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Allmänt om föreningen: Gemensamma utrymmen:
Styrelserum med pentry, garage, cykelställ, grovtvättstuga, bänk för cykelservice i källarplan, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Brf Fanfaren består av 1 huskropp om 5 våningar ovan mark och källare om 59 lägenheter. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett ute-gym, bänkar och bord och lekplats med sandlåda för barnen.

Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1.200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Förening: HSB Brf Fanfaren

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 220 kr/månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren.

Internet: Bredband. 208 kr per månad för IT.

Sammanställning: Balkong

Kommun: www.sundbyberg.se
www.ursvik.se/

Kommunikation, www.sl.se
Buss 504 Stora Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station.

Närhet till Kista Galleria och Solna nya Mall of Scandinavia (http://mallofscandinavia.se/) . Matbutikerna Willys och Coop finns på andra sidan Enköpingsvägen.

Fantastiskt grönt och skönt i Ursvik med många fina skogsvägar och promenadvägar.

Två kommunala förskolor finns samt en privat förskola. Flera bra skolor finns nu i Ursvik. Läs mer på kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.