Tullinge

Körsbärsvägen 4 A

Helt ny fin bostad i toppskick i Tullinge Trädgårdsstad som HSB uppfört. 2-plans hus med en granne ovanpå.

Adress

Körsbärsvägen 4 A

Rum

2

Slutpris

1 385 000 kr

Avgift

3 390 kr/mån

Boyta

53,5 kvmOm bostaden

Härligt belägen ny bostadsrätt med två soliga egna uteplatser i radhusidyll. Bo lugnt och skönt men med nära kommunikationer såsom bussar, fjärrtåg och pendeltåg. Lätt för den bilburne att nå E4/E20 alt Huddingevägen in till city. Promenadavstånd till Södertörns Högskola. Fantastiska fina grönområden. Ledig omg.

Ring gärna för mer info 070-749 88 67 Jeanette Walldén.

Rumsbeskrivning på våningsplan 1 om ca 53,5 m².

Ingång från innergården från egen uteplats.

Välkomnande hall med klinkergolv i mörkgrått. Kapphängare. Linneskåp och garderob.

Helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i mörkgrått med golvvärme.
Kommod i vitt med spegel ovan. Badkar. WC. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Bra sovrum mot innergården med fönster. Två garderober.

Stort soligt luftigt rum med öppen planlösning mot kök längs med ena väggen.
Två stora fönster och utgång till solig uteplats i sydväst som ligger i vackert läge.

Öppet kök i L-format till vänster när man kommer in. Köket har vita luckor med mycket bra förvaring. Elspishäll. Fläkt från Franke. Ugn. Mikro. Diskmaskin och kyl/frys från Bosch..

Standard
—————-
Trälamell (parkett) typ Kährs Nice 3-stav i ek, matt lack (oljat utseende) i samtliga rum. Vita, fabriksmålade träsocklar. Släta vita innerdörrar och karmar samt vita fabriksmålade foder. Garderober, städ- och linneskåp 2278 mm placerade och monterade (på grund av tipprisk) enligt bofaktaritning.
Handtag typ Myresjökök TH63 matt nickel cc 128 mm. Stående
montage. Fönsterbänkar i polerad, mörk natursten, typ Azul Cascais, ev på
konsol. Vita gardinskenefästen, endast levererade.
Golvbeläggning, målning och tapetsering utförs även under, bakom
och över samtliga fasta och lösa skåpinredningar och dylikt där annat
ej särskilt anges, obs gäller ej i kök. Tak i hall, kök, sov- och vardagsrum grängat vitt. Tak i våtutrymmen vitmålade.

Pris: 1 385 000 kr

Månadsavgift: 3 390 kr

Andel i föreningen: 2,51669 %

Vatten och avlopp: 200 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Övrigt: 209 kr/mån

Total driftkostnad: 489 kr/mån

Byggår: 2012

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Nej

Våning: 1

Antal våningar: 2

Parkering/Bilplats: Föreningens 35 parkeringsplatser är placerade på gården. Av dessa är två stycken handikapplatser. Parkeringsplatserna är förberedda med tomrör för motorvärmaruttag.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Östergården består av 32 lägenheter och ligger i Tullinge Trädgårdsstad, en grönskande levande småstad, utefter Katrinebergsvägen. Det är den fjärde och sista etappen som HSB bygger i Tullinge Trädgårdsstad. Trädgårdsstaden kombinerar det bästa av två världar – fördelarna från den glesa villastaden med boende i småhus och lägenheter. Området är fint planerat med promenadvägar, små torg och lekplatser. En fontän, en liten bro och ett vattendike delar av Katrinebergsvägen i två delar vilket ger ett charmigt intryck åt området.

Husen är radhusliknande med träfasader som smälter in i områdets färgskala och med intilliggande HSB Brf Norrgårdens hus. De som bor på övre planet når sina lägenheter via en utanpåliggande trappa och har där sina entrébalkonger. De som bor på nedre planet har två uteplatser, skötsel av dessa tar man hand om själv. Vardagsrum och kök har öppen planlösning för att skapa ljus och rymd.

Tullinge Centrum har bland annat, bank, folktandvård, bibliotek och restauranger. Dessutom finns två livsmedelsbutiker, blommor, frisör, tobaksaffär med ATG-ombud, skomakeri m m. Apotek och vårdcentral ligger i Samhallhuset, vid järnvägsstationen. Närbelägna butiker och service finns också i Tumba respektive Huddinge Centrum. Det finns också en ny park för lek och picknick, Körsbärsparken. Södertörns högskola ligger på promenadavstånd.

Varje lägenhet har en egen elmätare. En central är placerad i hallen. Där finns huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare.

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
Sopbehållare och teknikrum är placerade i separata byggnader på gården. Lägenhetsförråden ligger i anslutning till lägenheterna.

Månadsavgift
Årsavgiften betalas från tillträdesdagen varje månad i förskott till föreningen. I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnader för förbrukning av varmvatten och hushållsel ingår inte i månadsavgiften. Varmvatten mäts individuellt och debiteras varje lägenhet efter förbrukning. För hushållselen tecknar lägenhetsinnehavaren eget abonnemang och aviseras fast abonnemangsavgift samt individuell elförbrukning.

Förening: HSB Brf Östergården

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 32

TV: Ansluten till kabelnät. Kostnad för TV, bredbandstelefoni och bredband tillkommer med 209 kr per lägenhet och månad.TV/Bredband/Telefoni Bostadsrättsföreningen tillhandahåller fastighetsanslutning samt bredband, bredbandstelefoni och digital-TV grundutbud. Avgiften redovisas separat på månadsavin. Samtalskostnaden för bredbandstelefoni ingår inte i avgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot separat faktura från leverantören. Leverantör är Telia.

Internet: Bredband.

Sammanställning: Uteplats 1: Uteplats Uteplats 2: Uteplats.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.