Svedmyra

Frimärksvägen 5, 3 tr

Lyxklass! Supertrendig och fin bostad i högt soligt läge utan insyn

Adress

Frimärksvägen 5, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 567 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkomna till denna superfina och välrenoverade bostad i toppklass! Här trivs man! Genomgående vita väggar, trägolv och högt i tak. Hela bostaden ligger i soligt västerläge.

Välkomnande hall med en vit garderob som lämnas.

Stort luftigt vardagsrum med öppet kök och köksö mot rummet. Flera fönster utan insyn.

Öppet kök med vita luckor och vitt kakel ovan bänkskiva i grå laminat. På kaklet finns flera vita öppna hyllor. Diskmaskin. Induktionshäll med rostfri fläkt. Inbyggd rostfri mikro och rostfri ugn. Integrerad kyl/frys. Skåpen och köksön med flertalet lådor ger gott om förvaring.

Helkaklat duschrum med fönster. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Vitt tvättställ med spegelskåp ovan. Handdukstork. WC. Dusch.Tvättmaskin lämnas.

Skönt och rymligt sovrum med fönster. Flera vita garderober som lämnas kvar för effektiv förvaring.

Pris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 2 567 kr
I avgiften ingår värme, vatten. Driftskostnaderna är per månad ca 250 kr för el samt hemförsäkring ca 150 kr.

Andel i föreningen: 2,24620 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggår: 1949

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 19925-150 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 195 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: http://brevladan2.bostadsratterna.se/

Fastigheterna byggda 1949 och totalrenoverades år 1977. Föreningen köpte fastigheten 2014 och består av två fastigheter (i L format): Brevvägen 2-6 och Frimärksvägen 1-9. Föreningen har 51 lägenheter och 8 lokaler. 7 st hyreslägenheter finns kvar i föreningens ägor som ett framtida dolt kapital. Föreningen äger marken. Fint och lugnt område i Svedmyra.

Källarförråd tillhör lägenheten.
Tvättstuga.

Inga planerade stora renoveringar eller avgiftshöjningar är planerade de kommande åren.

Renoveringar:
2014 Målning av trappus, hissar och källardörrar. Byte av alla golv i korridorerna. Ommålning och renovering av källarfönster. Installerade tvättstuga i varje hus. Omränering av ca 25 meter K-yttervägg. Anordning takstegar samt underhåll plåtdetaljer. Utbyte av stamregleringsventiler. Injustering av värmesystem.
2007-2009 Stambyten
OVK godkänd.

Förening: Brf Brevlådan 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: www.comhem.se

Internet: www.comhem.se Stokab via snabbt fiberbredband kan köpas.

Allmänt
Svedmyra är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Fram till 1930 var området obebyggt sånär som på några äldre gårdar. Stadsdelen växte fram då förbipasserande spårvagnslinjen från Södermalm till Örby öppnades. Bebyggelsen är blandad, i östra delen huvudsak fristående villor och i väster bostadsrätter men även radhus och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majroskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede.
Kommunikation
Från Svedmyra kommer du till T-centralen på 16 minuter och till Gullmarsplan på 7 minuter med gröna linjen. Oavsett var i Svedmyra du bor så har du max 10 minuters promenad till tunnelbanan.
Buss 161 trafikerar Grycksbovägen/Enskedevägen och kör mellan Bagarmossen och Gröndal. Buss 163 tar dig mellan Nackareservatet i öster (Kärrtorp) och Mälaren i väster (Bredäng).
Med bil når du innerstaden på ca 10-15 minuter.
Parkering
Gratis datumparkering på gatorna i området.
Närservice
Vid Svedmyraplan ligger ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan. Här finns även en pizzeria på torget samt liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns flera mindre matställen och livsmedelsbutiker. På Oppundavägen bjuds på en av söderorts bästa sushirestauranger. Gångavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.
Övrigt
I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola.
Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.