Sundbyberg

Fågelsången 2 A, 2 tr

Stilren minitvåa med optimal planlösning. Bäst i klassen!

Adress

Fågelsången 2 A, 2 tr

Rum

2

Slutpris

1 750 000 kr

Avgift

1 323 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna smakfullt renoverade minitvåa om 38 kvm. Vardagsrum med gott om plats för såväl soffa som matplats, snyggt välutrustat kök, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och ett toppfräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av stor platsbyggd garderob samt plats för ytterligare byråer gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Välskött förening med god ekonomi.

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg och bussar inom gångavstånd. Du är inne i city på 10 minuter. Under 2013 kommer Tvärbanan att ytterligare förbättra kommunikationerna.

Inom ca 5 minuters promenad har du grönområden och naturområden i form av golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. I närområdet finns även Ursviks motionsområde.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i en platsbyggd garderob. Grått golv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl matplats som soffa. Fondvägg och övriga väggar i ljus ton. Parkettgolv.

– Stilrent kök med vita köksluckor, mörk bänkskiva och snygg tapet med glasskiva ovan arbetsytor i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Grått golv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna alt förvaring. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med svart mosaik på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vattenfallsdusch, handduksvärmare samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 323 kr

Andel i föreningen: 1,52000 %

Byggår: 1946

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 2 kvm samt ett matkällarförråd om ca 1 kvm. Det finns cykelförråd, relaxavdelning med bastu och tvättstuga. Tvättstugan finns i uppgång 2 B och har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och ett torkskåp.

Renoveringar: 1984, Tak. 1990, Renoverades föreningens ena hus 2002, Vatten och avloppstammar byttes. 2005, Föreningens andra hus fick fasaden renoverad. Föreningen kommer att byta undercentralen inom kort. På sikt kommer även fastighetens fönster att ses över.

Lägenhetsnummer: 12 (1203)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Välskött stabil bostadsrättsförening med mycket god och välskött ekonomi. Föreningen består av 2 hus fördelade på adresserna Fågelsången 2A-2B och Kyrkogatan 5. Föreningen bildades 1985 och upplåter 48 lägenheter varav 1 fortfarande är hyresrätt. Föreningen upplåter dessutom 7 stycken lokaler. Energiprestanda: 206 kWh/kvm och år.

Förening: Brf Bofinken 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Detta charmiga område ligger i hjärtat av Sundbyberg och domineras av flerbostadshus med gamla anor. Området är mycket populärt att bo i och två bidragande orsaker till detta är känslan av en mysig småstad samt möjligheten att ta sig in till city på ett snabbt och smidigt sätt. Här har du även närhet till allt vad du behöver som kommunikationer, skolor, dagis, affärer, banker, restuaranger, barer, bibliotek, apotek, systembolag, frisörer, idrottsplatser och grönområden.

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg och bussar inom gångavstånd. Du är inne i city på 10 minuter. Under 2013 kommer Tvärbanan att ytterligare förbättra kommunikationerna.

Inom ca 5 minuters promenad har du grönområden och naturområden i form av golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. I närområdet finns även Ursviks motionsområde.

Sundbyberg centrum erbjuder ett stort utbud av affärer, butiker och restauranger. Du hittar allt från mataffärer, klädesbutiker, elektronikaffärer, bokhandel, apotek, färghandel m m. Då det gäller restauranger och mat finns det ett trettiotal restauranger och cafeér beroende på vad man är sugen på.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.