Stureby

Sågverksgatan 110, 1 tr

Suverän planlösning, toppskick och balkong i bästa sydväst-läge!

Adress

Sågverksgatan 110, 1 tr

Rum

2

Slutpris

1 460 000 kr

Avgift

2 713 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkommen till en optimalt planerad tvåa om 45 kvm. Lägenheten är i mycket bra skick med balkong i sydväst-läge. Rymligt vardagsrum med plats för såväl matplats samt soffgrupp. Trevligt och fullutrustat kök, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter gör att 2 personer med lätthet kan bo här!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton. Utrymme för avhängning och mycket god förvaring i form av tre garderober med tillhörande överskåp. Spotlights i tak.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl matplats samt soffgrupp. Stora fönster ger ett härligt ljus. Utgång till balkong i bästa läge med eftermiddags- samt kvällssol.

– Trevligt kök med vita köksluckor och mörkt kakel i snygg kombination. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, gasspis samt ovansittande fläkt i rostfritt. Gott om skåpförvaring samt avställningsytor.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggd garderobslösning ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Snygg fondvägg och övriga väggar i mörk ton.

– Toppfräscht helkaklat badrum som renoverats 2010. Svart klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med spotlights i tak, vattenfallsdusch, duschväggar samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 713 kr

Andel i föreningen: 1,49204 %

Byggår: 1946

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Till föreningen hör sedvanlig tvättstuga belägen i fastigheten bredvid.

Renoveringar: Stambyte 2010. Under hösten skall alla fönster i fastigheten bytas samt ommålning av trapphus.

Lägenhetsnummer: 160060

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 13 garageplatser var det är kö till. Utöver dessa finns många parkeringsplatser längs med vägarna i bostadsområdet, viss datumparkering.

Allmänt om föreningen: Brf Timmerhuggaren 1-3 består av tre funkishus med sammanlagt 64 lägenheter och 13 garage. Föreningen är belägen på Sågverksgatan 94-110 i natursköna Stureby. Föreningen har egen hemsida www.timmerhuggaren1-3.se

Förening: Brf Timmerhuggaren 1-3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i bästa sydväst-läge.

I Sturebys gemytliga kvarter ligger denna lägenhet med utmärkta kommunikationer bara några minuters promenad bort. Stureby är ett lugnt och grönskande bostadsområde med blandad bebyggelse och trevlig atmosfär.

Vid Svedmyra finns en stor välsorterad matvaruaffär, (Bea-ica Kvantum, ca 5 min med bil). Även Coop samt spelbutiker och videobutik finns i Östberga centrum 5 minuters promenad från lägenheten. Ett annat alternativ är en promenad till Bandhagens centrum 15 minuter bort, där det finns restauranger, mataffärer, café och bageri. Här finns även ett stort grönområde med bl.a. Bandängens fina parklek som förutom lekplats inhyser ett antal djur. Populärt bland barnfamiljerna. Flertal dagis, fritids, och skolor i närheten.

Några minuters promenad till T-banans gröna linje (station Stureby) som tar ca 15 min in till T-centralen och passerar Globen och Gullmarsplan på vägen, med en turtäthet på ca var femte minut under rusningstid. Några minuters promenad bort finns hållplats Tussmötevägen som trafikeras av tätgående bussar, bland annat buss 144 till tvärbana, tunnelbana, pendeltåg (Gullmarsplan-Älvsjö station-Fruängen). Med bil tar man sig mycket snabbt ut på Örbyleden och vidare till både Huddingevägen och Nynäsvägen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.