Stocksund - Inverness

Klostervägen 7 B, 3 tr

Härlig funkis med öppen spis, balkong och strålande fri utsikt över Stocksunds villaidyll.

Adress

Klostervägen 7 B, 3 tr

Rum

2

Slutpris

1 800 000 kr

Avgift

2 574 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till denna funkispärla belägen högst upp i huset med öppen spis, balkong och härlig fri utsikt över Stocksunds villaidyll. Planlösningen är genomgående, strålande ljus och utmärkt disponerad. Hall med gott om förvaring och plats för hallmöbel. Kök i vitt med rejäla arbetsytor i rostfritt och ek. Matplatsen i köket har ett stort fönster som vetter mot innergård. Toppfräscht, stambytt och helkaklat badrum i stilfullt utförande med duschhörna och golvvärme. Ett väl tilltaget vardagsrum med rikligt ljusinsläpp, fungerande öppen spis och utgång till balkongen. Vackra glasdörrar mot sovrummet ger ytterligare ljus till vardagsrummet. Bra disponerat sovrum plats för både dubbelsäng samt en arbetshörna.

Det här är en välplanerad charmig lägenhet med ett mycket trivsamt och centralt läge i populära Stocksund/Inverness.

– Välkomnande hall med skoställ och plats för klädavhängning. Det finns väggfasta garderober och således goda förvaringsmöjigheter. Säkerhetsdörr.

– I anslutning till hallen finns ett fräscht helkaklat badrum. Det är nytt sedan stambytet och består av svart klinkergolv med golvvärme samt vitkaklade väggar. Här finns duschhörna, tvättställ på kommod samt WC.

– Kök i vitt med rejäla arbetsytor i rostfritt och ek. Här finns kyl och frys, spis samt fläkt. Matplatsen i köket har ett stort fönster som vetter mot innergård.

– Sovrum med vackra spegeldörrar som ger bra ljusinsläpp. Här finns gott om plats för dubbelsäng och garderober. Sovrummet är ljust och luftigt.

– Vardagsrum, med strålande utsikt mot villaområdet Stocksund, ligger högt och fritt. Det ger en härlig känsla med rejäla fönster samt utgång till balkong med förmiddagssol. Allt detta skapar ljus och rymd. En fin fungerande öppen spis ger lägenheten det där lilla extra. Golvet består av vacker oljad fiskbensparkett. Det finns gott om plats för matbord och soffgrupp.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 2 574 kr

Andel i föreningen: 2,47620 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och ett vindsförråd. Föreningen har 2 tvättstugor och de renoverades 2010.

Renoveringar: V/A-stammar byttes 2010.

Lägenhetsnummer: 1814

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3 (3 trappor).

Parkering/Bilplats: Det finns gott om allmän parkering i området och boendeparkering tillämpas.

Allmänt om föreningen: Föreningen köpte fastigheterna i juni 2010. Föreningen består av 40 lägenheter, varav 35 upplåts med bostadsrätt och 5 med hyresrätt.

Förening: Brf Klostret 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör Telia.

Internet: Bredband, fiber via Telia.

Sammanställning: Balkong med fritt högt vackert läge mot Stocksunds villaidyll.

Föreningen består av två gulputsade hus i mycket charmig funkisstil. De ligger mycket trivsamt belägna i blandad villabebyggelse och med ett utmärkt läge då man kommer ut till E18. Det är nära till Stocksundet, Edsviken samt Mörbylunds naturområde. Matbutik, förskola, skolor och idrottsplatser finns i närområdet. Det är endast en kort promenad till Danderyds sjukhus bussterminal med bra kommunikationer med buss, tunnelbana samt Roslagsbana.

Här finns en härlig lägenhet med naturen inpå knuten och närhet till fina promenadstråk längs Edsviken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.