Södermalm

Allhelgonagatan 7, 1 tr

Härligt skick och attraktivt läge på Södermalm. Kan disponeras som bra 2:a alternativt "3:a" med två sovrum!

Adress

Allhelgonagatan 7, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 375 000 kr

Avgift

2 868 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till Allhelgonagatan 7 och detta attraktiva och mycket trivsamma Södermalmsläge, mellan Medborgarplatsen och Skanstull. Här lever du på lugn återvändsgata med närhet till allt det stadsdelen har att erbjuda bara en kort promenad bort!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina och mycket väldisponerade lägenhet om 2 r o k. Lägenheten är i fint skick och präglas av materialval i genomgående stilsäker design och färgsättning i varma färger. Planlösningen är yteffektiv och mycket tilltalande med sällskapsvänligt vardagsrum med matplats för större sällskap. Stilfullt och arbetsvänligt kök i snyggt utförande utrustat med bl.a. diskmaskin och kaffemaskin. Sovrummet har avdelats till två mindre sovrum och lägenheten disponeras i dagsläget med funktionen av en 3:a, men kan enkelt återställas till en 2 rok. Planlösningen gör att denna lägenhet passar perfekt för såväl singeln som paret eller den mindre familjen! Rymligt badrum med tvättmaskin. Mycket goda förvaringsutrymmen med flera garderober samt ett vindsförråd. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med mycket bra förvaringsutrymmen. Två inbyggda klädkammare, en garderob samt en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Spotlightbelysning.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera.

– Stilfullt och funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, kaffemaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Spotlightbelysning med dimmer.

– Sovrummet är i dagsläget avdelat till två mindre sovrum. Lägenheten disponeras alltså som en trea men kan enkelt återställas till en tvåa. I det större sovrummet finns det plats för en 1.60 meter bred säng. Det andra ”sovrummet” nyttjas perfekt som barnrum, walk-in closet, arbetsrum eller gästrum.

– Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och skåp. Spotlightbelysning.

INFORMATION OM MÅNADSAVGIFTEN
Månadsavgiften är 2868 kr/mån + ett obligatoriskt tillägg för bredband och digital-TV (basutbud) från Telia på 280 kr/mån för samtliga medlemmar. Total avgift: 3148 kronor/månad.

Pris: 3 375 000 kr

Månadsavgift: 2 868 kr

Andel i föreningen: 2,34000 %

Byggår: 1936

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett vindsförråd. Det finns en gemensam innergård med sommarmöblering, tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt cykelparkering.

Lägenhetsnummer: 22 (1107)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 141 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Kvadraten 26 förvärvade fastigheten 2003 och består av 45 lägenheter, varav 2 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) och 5 lokaler på adresserna Allhelgonagatan 7 samt Tjurbergsgatan 29. Arkitekten Ture Sellman ritade huset som uppfördes 1936. Under 2004 och 2005 genomgick byggnaden omfattande renovering med stambyte, nya elstigar, översyn av tak och ventilation samt fasadrenovering. Sedan 2006 har föreningen en gemensam uteplats. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen (2014-02-25). Föreningen håller just på att ta in offerter för att byta värmeväxlare. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har under hösten 2013 amorterat 500.000 kr på lånen. Energiprestanda: 141 kWh/m² och år. Mer info finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.kvadraten26.se

Förening: Brf Kvadraten 26

TV: Föreningen har upphandlat bredband och digital-TV (basutbud) från Telia. En obligatorisk avgift på 280 kronor/månad läggs på månadsavgiften för samtliga föreningens medlemmar.

Härligt läge i hjärtat av Södermalm med Helgalunden som granne. Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med direkt närhet till Söders mest myllrande folkliv. I föreningens närmsta omgivningar finns bl.a.Rosenlundsparken/Skånegläntan med grönområden och fasta, designritade solstolar med parasoller – flitigt utnyttjade för lugna, avkopplande stunder under årets varma månader. I den närmsta omgivningen finns också ståtliga Allhelgonakyrkan med omgivande grönområden. På några minuters promenadavstånd ligger Eriksdalsområdet med bl.a. badhus, utomhus swimmingpool, sporthall, koloniområden och småbåtshamn. Ett flertal gym och rekreationsanläggningar finns i närområdet. På ett par minuters promenad kommer du till Ringens och Rosenlunds vårdcentraler och på cirka 10 minuter till Södersjukhuset. För den shopping- eller nöjessugne finns hela Götgatans enorma utbud av trendiga butiker, gallerior, mysiga caféer, restauranger från världens alla hörn, barer och nattklubbar alldeles runt hörnet. Tvärs över Götgatan kliver man rakt in i det omtalade SoFo.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana från Skanstull eller Medborgarplatsen som båda nås på några få minuters promenad. Till Stockholm Södra (pendeltåg) promenerar du på cirka 10 minuter. Busshållplatser finns runt husknutarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.