Södermalm

Repslagargatan 9, 2 tr

Underbart läge i vacker fastighet från 1863 ett kvarter från Götgatsbacken. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, snövita snickerier & vackra golv.

Adress

Repslagargatan 9, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 600 000 kr

Avgift

3 995 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 57 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och en generös takhöjd om hela 3,20 meter ger en fantastisk rymd, atmosfär och känsla. Läget är toppen på lugna och populära Repslagargatan alldeles invid Götgatsbacken och med direkt närhet till Mosebacke och Medborgarplatsen. Nyrenoverat drömboende med de tidstypiska detaljerna på plats!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.
– Stor sällskapsyta med öppen planlösning mellan ett utmärkt kök och ett rymligt vardagsrum. Kök (2013) med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kolfilterfläkt. Snygg bänkskiva i kompositlaminat. Möjlighet att koppla in gasspis finns. Lättmöblerat vardagsrum med tre stora fönsterpartier mot Repslagargatan. Slipat furugolv, högt till tak (3,20) med slätstuckatur samt höga golvsocklar.
– Separat toalett med WC och handfat. Klinker på golv. Spotlights.
– Sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Två stora fönsterpartier, slipad ekparkett, högt till tak med slätstuckatur samt höga golvsocklar.
– Snyggt, vitkaklat badrum (2012) med dusch och handfat. Klinker med golvvärme. Infälld belysning via spotlights.

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 3 995 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk kostnad för bredband tillkommer om idag 239 kr/månad men kommer att sänkas januari 2016 till 169 kr/månad. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 275 kr, hemförsäkring 125 kr.

Andel i föreningen: 13,05310 %

Byggår: 1863

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu med dusch i entréplan samt tvättstuga med 2 maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Gemensam innergård. Medlemmarna har även tillgång till en trevlig bastu som är från 2012.

Lägenhetsnummer: 908

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2007 och består av 12 lägenheter varav en är upplåten med hyresrätt. Tomträtt.
Nyligen utförda renoveringar;
V/A stammar 2011-2012
Ny elcentral och elsystem 2011
Installation och anslutning till fibernätverk 2012
Plåtslagning och tätning av yttertak 2013
Justering av värmesystem och VVS 2013
Byte av ytterdörr 2014
Trapphus renoverades 2015

Förening: Västergötland 10

Internet: Bredband via Stokab, fiber 100 Mbit.

Fantastiskt läge på lugna och vackra Repslagargatan endast ett kvarter från Götgatsbacken med mängder av restauranger, caféer, barer, butiker och affärer. Kort promenad till Medborgarplatsen med stor biograf, uteserveringar, saluhall och livsmedelsbutiker. Suveräna kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.