Södermalm

Åsögatan 92, 1 tr

Drömboende i härligt skick med bevarad 30-talscharm. Balkong, burspråk och perfekt läge på Södermalm.

Adress

Åsögatan 92, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 290 000 kr

Avgift

2 827 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara hörnlägenhet med balkong och perfekt läge i hjärtat av Södermalm! Bostaden är i mycket fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Bra planlösning med många fönster i kombination med hörnläget i fastigheten ger hela bostaden ljus och rymd. Burspråk i både vardagsrummet och köket, fiskbensparkett och generös takhöjd. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor, rum i fil och två rundgångar. Fantastiskt vardagsrum, stilfullt och välutrustat HTH-kök, rofyllt sovrum och badrum med golvvärme. Balkong med plats för bord, stolar och blommor. Bra förvaringsutrymmen med flera inbyggda garderober och hyllor. Välskött och populär förening med god ekonomi. Detta är en pärla som bör ses. Välkommen på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Parkett och vita väggar

– Inre hall med praktisk arbetshörna samt plats för hyllor och extra garderob eller byrå om så önskas. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Vardagsrum i ljust hörnläge, flera stora fönster med djupa fönsterbänkar och ett burspråk. Gott om plats för önskad möblering och större matbord. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Påkostat, charmigt och funktionellt kök från HTH, helrenoverat 2009. Bra arbetsytor med bänkskiva i kompaktlaminat och stänkskydd i tålig mässingslegering. Mycket rymliga och välplanerade förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med extra bred energisnål kyl och frys med ismaskin från Miele samt mikrovågsugn, självrengörande varmluftsugn, spishäll (2 plattor), gashäll (2 plattor, stadsgas) och diskmaskin från Siemens. Matplats i vackert burspråk med utsikt längs med Åsögatan. Linoliumgolv och vita väggar.

– Rofyllt sovrum med plats för säng och sängbord. En rymlig inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Linoliumgolv och vita väggar. Dubbeldörr direkt ut på balkong.

– Härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Sol på balkongen från cirka klockan 16:30 – 20:00 sommartid enligt säljarna.

– Badrum utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, wc, stort badrumskåp och spegel.

Pris: 3 290 000 kr

Månadsavgift: 2 827 kr

Andel i föreningen: 3,36466 %

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd och en innergård.

Renoveringar: År 2010 – Installation av sopsug. 2009/2010 – Fönsterrenovering ytterbåge + utsida karm. 2005/06 – Trapphusmålning. 2004/05 – Rörstambyte. 2004/06 – Elstambyte. 1996 – Renovering balkonger, omläggning av tak.

Lägenhetsnummer: 9205

Hiss: Ja

Våning: 1

Energiförbrukning: 226 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Ella förvärvade fastigheten 2003 och består av 40 bostadsrättslägenheter, 3 hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 3 lokaler. Inga större renoveringar är aktuella enligt föreningen. Juridisk person godkänns ej som köpare. Energiprestanda: 226 kWh/m² och år. Mer info finns på föreningens hemsida: http://brfella.wordpress.com. Välskött och populär förening.

Förening: Brf Ella

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Mycket eftersökt och populärt läge i hjärtat av Södermalm. Här har du direkt närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Charmiga småbutiker, mysiga caféer, trevliga restauranger, mataffärer, saluhallen vid Medborgarplatsen, gallerian i Skrapan, Nytorget, flera gym, biografer, simhallar, Tantolunden och Årstaviken – Allt finns på kort gångavstånd.

Eftersom Åsögatan utanför är en återvändsgränd är det tyst och lugnt samtidigt som du har allt det underbara Södermalm har att erbjuda runt husknuten. I hörnet av kvarteret ligger den nyupprustade Rosendalsparken där du kan vila fötterna i gräset.

Kommunikationerna är mycket goda med bl.a. närhet till tunnelbanestationerna Slussen, Mariatorget och Medborgarplatsen. Pendeltåg finns nära vid Södra station och innerstadsbussar nås i närområdet runt lägenheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.