Södermalm

Stigbergsgatan 32 B

Härligt skick med bevarad äldre charm. Drömläge på Södermalm intill Fjällgatan!

Adress

Stigbergsgatan 32 B

Rum

2

Slutpris

2 950 000 kr

Avgift

2 036 kr/mån

Boyta

48 kvmOm bostaden

Välkomna till ett av Södermalms mest eftersökta kvarter på charmiga Stigberget! Här bor man tyst och rofyllt med allt det stadsdelen har att erbjuda i direkt närhet. Lägenheten är i mycket fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Nyslipade trägolv, spegeldörrar, vackra pardörrar, fönster med spröjs och generös takhöjd. Bostaden är ytterst väldisponerad med sällskapsvänligt vardagsrum, stilfullt och charmigt kök med bl.a. diskmaskin samt rymligt sovrum. Separat badrum och wc samt två inbygda garderober. Lägenhetens alla fönster vetter mot föreningens fina innergård. Välskött och populär förening med bl.a två takterrasser och innergård. Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt förvaringsskåp. Här finns utrymme för matbord eller skrivbord om så önskas. Spröjsat fönster,nyslipad och lackad fiskbensparkett samt vita väggar.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Spröjsat fönster, nyslipad och lackad fiskbensparkett och vita väggar.

– Stilfullt och välplanerat kök renoverat 2010. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak samt skåp. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kombinerad ugn/mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys. Fönster mot innergården, trägolv och vita väggar.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord, skrivbord samt extra byrå om så önskas. Två inbyggda garderober. Spröjsat fönster, nyslipad och lackad fiskbensparkett och vita väggar.

– Separat badrum och wc. Badrummmet är utrustat med dusch, handdukstork, handfat, skåp och spegel. Separat wc med handfat.

Övrigt
Boarean är baserad på mätning, se bifogat mätbevis. Enligt föreningens info 44 kvm.

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 2 036 kr

Andel i föreningen: 0,71006 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd. Föreningen har 2 genemsamma takterrasser med fantastisk utsikt (se bilder på föreningens hemsida), trevlig innergård, tvättstuga (renoverad 2003), cykelrum, gemensamhetslokal och sopsorteringsrum.

Lägenhetsnummer: 311/1001

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 169 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Stammen 23 registrerades 1985 och förvärvade fastigheten 1996. Föreningen består av 87 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Rör och elstambyte 1997, fönsterrenovering 2006-2007. Föreningen är nu inne på sitt 17 versamhetsår utan förändrade månadsavgifter. Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande är ok. Energiprestande: 169 kWh/m² och år. Mer info finns på föreningens hemsida www.stammen23.se. Mycket välskött och populär förening.

Förening: Brf Stammen 23

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband.

Här på Stigbergsgatan bor du på ett förstklassigt läge på vackra Stigberget precis intill Fjällgatan och dess underbara utsikt över Stockholm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!
Invid Medborgarplatsen finns även populära gallerian Skrapan och vid Skanstull finns Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m.
Vid Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull är kommunikationerna utmärkta med flertalet tunnelbanelinjer, bussar samt pendeltåg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.