Södermalm

Tavastgatan 15, 2tr

Drömboende med balkong och planlösning för två. Högt, fritt läge på Mariaberget ger utsikt och ljus!

Adress

Tavastgatan 15, 2tr

Rum

2

Slutpris

3 110 000 kr

Avgift

3 520 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende med unikt läge i historiska kulturkvarter. Lägenheten är i toppskick med balkong med utsikt mot Blecktornsgränds kullersten och glimt av Mälaren och Saltsjön. Underbart vardagsrum med plats för såväl soffa som stort matbord. Fullutrustat kök i stilren design, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsdel samt ett fräscht helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter gör att 2 personer med lätthet kan bo här! Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med ljusa väggar och svart skifferklinkersgolv. Utrymme för avhängning samt god förvaring i form av två inbyggda garderober.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till balkong med morgon- samt kvällssol med utsikt mot Blecktornsgränds kullersten, kulturbebyggelse och Mälarglimt. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus. Ljusa väggar och fiskbensparkettgolv.

– Stilrent kök med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring. Bänkskivor i oljad mahogny och kakel som matchar golvet. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad lådkyl, bänkfrys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll samt spisfläkt. Plats för ett mindre matbord. Ljusa väggar och samma svarta skifferklinkersgolv som i hallen.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring för två. Inbyggd garderob, väggfast garderobsdel och plats för rejäl byrå. Ljusa väggar och parkettgolv.

– Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på vägg. Infällda spotlights i taket, badkar, handduksvärmare samt stilren kommod.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 520 kr

Andel i föreningen: 6,85950 %

Byggår: 1942

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om 3-4 kvm. Bokningsbar gemensam takterass i söderläge med utsikt över hela söder. Stor tvättstuga med nya maskiner (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel). Cykelrum samt barnvagnsrum.

Lägenhetsnummer: 12

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Hunden 15 förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Hunden 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Under vintern planeras husat att anslutas till fibernät (STOKAB).

Sammanställning: Balkong med morgonssol samt kvällssol. Glimt av Mälaren och Saltsjön.

Här på Tavastgatan bor men på eftersökt adress på vackra Mariaberget. Kulturkvarter med fin natur, fantastiska vyer över Riddarfjärden och omväxlande arkitektur med många charmiga kulturhus. Nära till promenadstråk (Monteliusvägen, Söder Mälarstrand) och gröna oaser (Mariatorget, Ivar lo’s park, Långholmen). Lugna kvarter med mysiga kaféer och gallerier men bara några kvarter från hela Söders utbud av restauranger, kaféer, bagerier, Folkoperan, nattliv och all service med banker, dagis, skolor, apotek, affärer m.m.
Nära till T-bana Mariatorget och Slussen med röda och gröna linjen. Busslinje 4 som går från Radiohuset till Gullmarsplan. Buss 66 går från Reimersholme till Sofia och passerar Zinkensdamm och Mariatorget. Kort promenadavstånd till Södra station med pendeltåg och ytterliggare busslinjer.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.