Södermalm

Folkungagatan 58, 3 tr

Suverän tvåa med perfekt planlösning, låg avgift och drömläge på Södermalm!

Adress

Folkungagatan 58, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 950 000 kr

Avgift

1 202 kr/mån

Boyta

46,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna perfekt planerade tvåa attraktivt belägen i hjärtat av Södermalm. Det höga läget i huset i kombination med de många fönsterna ger hela lägenheten ljus och rymd. Stort och sällskapsvänligt vardagsrum med plats för större matbord och trevliga middagar. Kök med diskmaskin, helkaklat badrum med tvättmaskin och väldisponerat sovrum. Bra förvaringsutrymmen med flera rymliga garderober. Populär förening med bra ekonomi och låga avgifter där bl.a bredband och kabet-tv även ingår i avgiften!

– Hall med bra avhängningsmöjligheter, rymlig garderob med skjutdörrar, ytterligare 3 garderober och plats för extra byrå om så önskas. Parkettgolv.

– Stort, härligt och sällskapsvänligt vardagsrum med hela fem fönster! Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Parkettgolv.

– Kök med diskmaskin, kyl, frys, spishäll, ugn och fläkt. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Öppning med bardisk mot vardagsrummet ger ljus i köket.

– Fridfullt sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Tre garderober. Parkettgolv.

– Helkaklat och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat, skåp, spegel och wc.

ÖVRIGT
Hushållsel är gemensamt upphandlat vilket är en stor fördel för föreningens medlemmar. Hushållsel betalas enligt förbrukning.

Pris: 2 150 000 kr

Månadsavgift: 1 202 kr

Andel i föreningen: 0,40000 %

Byggår: 1974

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättlokal på gården med många tvättmaskiner, cykelförråd, bastu, föreningslokal, soprum samt en fantastisk grönskande innergård med planteringar, grill, utemöbler, parasoller, lekplats, boulebana och grill.

Lägenhetsnummer: 37

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Brf Vägaren bildades 1974 och består av 167 lägenheter, 11 lokaler och 136 garageplatser (med hiss rakt ner som kostar 840:-/mån) på adresserna Folkungagatan 56-58, Kocksgatan 9-11 och Östgötagatan 26. Populär och välskött förening med god ekonomi, stora hyresintäkter (bl.a Ica, Posten och Systembolaget) och låga avgifter där även bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Föreningen har en av Stockholms kanske finaste innergårdar för medlemmarna att njuta av! Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.vagaren.com

Förening: Brf Vägaren

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.