Södermalm

Lundagatan 36 A, 2 ½ tr

Fantastiskt boende med drömläge på Södermalm. Flödande ljus och underbar utsikt. Bäst i klassen!

Adress

Lundagatan 36 A, 2 ½ tr

Rum

2

Slutpris

2 495 000 kr

Avgift

2 277 kr/mån

Boyta

45,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara hörnlägenhet högt belägen på idylliska Lundagatan. Lägenheten är i mycket fint skick med de äldre detaljerna väl bevarade. Genomgående trägolv, stora vackra fönster med djupa nischer, spegeldörr och generös takhöjd. Suverän planlösning med stora sällskapsvänliga ytor, trivsamt sovrum samt mycket bra förvaringsutrymmen. Kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och golvvärme. De stora fönsterna i kombination med det fria och höga läget ger hela bostaden ett flödande ljus, rymd och underbar charm. Lägenheten passar utmärkt för såväl singel som par. Här bor du tyst, lugnt och stillsamt med allt det underbara Södermalm har att erbjuda runt husknuten. Populär och välskött förening. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Rymlig garderob samt plats för bokhyllor, skrivbord eller extra byrå om så önskas. Svartmålat trägolv och vita väggar.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Gott om plats för önskad möblering samt matbort för större sällskap och trevliga middagar. Stora fönster med djupa nischer samt hörnläge i fastigheten. Högt och fritt läge med vacker utsikt samt innynsskyddat läge på toppen av Lundagatan. Svartmålat trägolv och vita väggar.

– Kök med bra arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gashäll, elugn och fläkt. Fönönster med djupa nischer. Svartmålat trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat sovrum med plats för säng och sängbord. Generös garderobsvägg med förvaring i två rader samt hyllplan med snygga skjutdörrar i vitt. Fönster med djupa nischer, svartmålade trägolv och vita väggar.

– Stilrent badrum med tvättmaskin, golvvärme, handdukstork, dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 277 kr

Andel i föreningen: 0,21273 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Följande gemensamma lokaler finns Brf Marmorn: 8 st tvättstugor, 3 st cykelrum, 2 st gästlägenheter, 2 st musikrum, 1 st snickarrum. Gästlägenheterna består av 6 bäddar med pentry respektive 2 bäddar med ett mindre pentry och kan hyras för 200 kr/natt resp. 100 kr/natt (maximalt 3 nätter i rad).

Renoveringar: 1973 Stambyte kök 1992 Stambyte badrum 1994 Stambyte el 1996 Renovering balkonger 1996 Omputsning av fasad 1998 Renovering hissar 2005-07 Renovering av fönster 2009 Bergvärmeinstallation

Lägenhetsnummer: 1207

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 35 st parkeringsplatser som kan hyras för 750:-/månad. F.n. är det kö till dessa platser. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Marmorn bildades år 1930 är en av Stockholms äldsta och största bostadsrättsföreningar på adresserna Lundagatan 36-44. Föreningen upplåter 539 lägenheter med bostadsrätt, 8 lokaler med bostadsrätt samt 14 lokaler med hyresrätt. Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%. Föreningen godtar ej juridisk person som köpare. Trappstädning sköts av föreningens anställda städerska. Energiprestanda 161 kWh/m² och år.
Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.marmorn.se.
Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%.

Föreningen godtar ej juridiska personer som medlemmar.

För mer information, se www.marmorn.se.

Förening: HSB:s Brf Marmorn i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem alt Ownit.

Läget är mycket eftersökt och attraktivt. Lundagatan är idylliskt belägen vid Skinnarviksparken. Här bor man tyst och lugnt men ändå närhet till all tänkbar & nödvändig service. Det finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, trendiga butiker, ett flertal mataffärer, banker, apotek, post m.m. Attraktiva Söderkvarter endast en kort promenad från Mariatorget, Mariaberget, Zinkensdamm, Bysis torg, Söder Mälarstrand, Tantolunden, Hornstull Strand, Slussen, Reimersholme, Långholmen och Medborgarplatsen. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten. Välkomna till ett kvalitetsboende på härliga Södermalm!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.