Södermalm

Lorensbergsgatan 5 A, 4 tr

LÄGENHETEN SÅLD VISNINGARNA INSTÄLLDA!

Adress

Lorensbergsgatan 5 A, 4 tr

Rum

2

Slutpris

2 880 000 kr

Avgift

1 477 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara tvåa med utsikt över Pålsundskanalen mot Långholmen, Riddarfjärden och city. Lägenheten är i toppskick med den äldre charmen väl bevarad. Vackra nyslipade trägolv, spegeldörrar och vita väggar. Suverän planlösning med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och det välutrustade köket, rymligt sovrum med golvvärme och separat badrum och wc. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ett härligt ljus och rymd. Lägenheten passar såväl singel som par. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på trivsamma Lorensbergsgatan. Här bor du tyst och lugnt med allt det underbara Södermalm har att erbjuda. Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt inbyggd garderob. Plats finns för extra byrå eller skrivbord om så önskas. Slipat och vitbetsat trägolv, vita väggar och spotlightbelysning.

– Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Gott om plats för önskad möblering och matbord. Fönster med djupa nischer och en underbar utsikt mot Pålsundet, Långholmen, Fredhäll och city. Nytt stilfullt kök med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt ett rymligt skafferi. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, mikrovågsugn samt espressomaskin. Slipat och vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat sovrum med plats för säng och sängbord. En inbyggd garderob. Klinkergolv med golvvärme samt spotlightbelysning. Fönster med djupa nischer och underbar utsikt.

– Separat duschrum och wc. Duschrummet nås från sovrummet och har en glasdörr. Separat wc med golvvärme, handfat, kommod spegel och toalett.

Övrigt
Boarea enligt bifogat mätbevis 44 kvm, enligt föreningens info 43 kvm.

Pris: 2 550 000 kr

Månadsavgift: 1 477 kr

Andel i föreningen: 1,85900 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Det finns gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum, föreningslokal och grovsoprum.

Lägenhetsnummer: 40 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 157 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Huggjärnet 20 bildades 1997 och består av 45 lägnenheter med bostadsrätt och 6 lägenheter med hyresrätt (dold framtida intäkt). Föreningen har tillgång till 10 garageplatser samt 2 platser för MC ( ca 1200 kr/mån). Till dessa är det separat kö. Stammar och el byttes år 2000. Mer info om renoveringar finns i bifogad årsredovisning. Juridisk person godkäns ej som köpare. Delat ägande är ok. Energiprestanda: 157 kWh/m² och år. Mer info finns på föreningens hemsida www.lorensbergsgatanfem.se

Förening: Brf Huggjärnet 20

Internet: Föreningen har tecknat avtal med Com Hem om gruppanslutning för bredband till samtliga medlemmar. Avtalet träder i kraft den 1 december 2012 och innebär en obligatorisk avgift om 90 kronor/månad för varje medlem.

Här på Lorensbergsgatan 5 bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Pålsundet, Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.