Södermalm

Lundagatan 42 B, 1 ½ tr

Charmig minitvåa med drömläge på Södermalm. Trevlig planlösning och bra skick.

Adress

Lundagatan 42 B, 1 ½ tr

Rum

2

Slutpris

2 530 000 kr

Avgift

2 105 kr/mån

Boyta

41,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och charmiga lägenhet med fantastiskt läge på attraktiva Lundagatan. Här bor du med drömläge på Södermalm med direkt närhet till allt den underbara stadsdelen har att erbjuda. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt och sällskapsvänligt vardagsrum, väldisponerat kök med gott om förvaring samt ett fräscht badrum. Stora ljusinsläpp, spegeldörrar, trägolv samt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet passar såväl singel som par. Gemensamma balkonger finns i trapphuset. Populär och välskött förening.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Stora fönster ger ett härligt ljus. Goda förvaringsmöjligheter i en klädlammare. Fondvägg och övriga väggar i ljus ton. Fina furugolv.

– Trevligt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt arbetshörna alt byråer. Goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Fina furugolv och väggar i vitt.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 105 kr

Andel i föreningen: 0,18909 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Följande gemensamma lokaler finns i Brf Marmorn: 8 st tvättstugor, 3 st cykelrum, 2 st gästlägenheter, 2 st musikrum, 1 st snickarrum och 1 st barnvagnsrum. Gästlägenheterna består av 6 bäddar med pentry respektive 2 bäddar med ett mindre pentry och kan hyras för cirka 200 kr/natt resp. cirka 100 kr/natt (maximalt 3 nätter i rad). Föreningen har fina gemensamma gårdar som är perfekta för grill eller picknick.

Renoveringar: 1973 Stambyte kök 1991 Stambyte badrum 1994 Stambyte el 1996 Omputsning av fasad 1998 Renovering hissar 2005-2010 Renovering av fönster 2009 Bergvärmeinstallation

Lägenhetsnummer: 99-2028-2-160-8

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1,5 av 4.

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 35 st parkeringsplatser som kan hyras för 750:-/månad. F.n. är det kö till dessa platser. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Marmorn bildades år 1930 är en av Stockholms äldsta och största bostadsrättsföreningar på adresserna Lundagatan 36-44. Föreningen upplåter 539 lägenheter med bostadsrätt, 8 lokaler med bostadsrätt samt 14 lokaler med hyresrätt. Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%. Föreningen godtar ej juridisk person som köpare. Trappstädning sköts av föreningens anställda städerska. Energiprestanda 161 kWh/m² och år.
Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.marmorn.se.
Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%.

Föreningen godtar ej juridiska personer som medlemmar.

För mer information, se www.marmorn.se.

Förening: HSB:s Brf Marmorn i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. (kostnad cirka 119 kr/mån).

Läget är mycket eftersökt och attraktivt. Lundagatan är idylliskt belägen vid Skinnarviksparken. Här bor man tyst och lugnt men ändå närhet till all tänkbar & nödvändig service. Det finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, trendiga butiker, ett flertal mataffärer, banker, apotek, post m.m. Attraktiva Söderkvarter endast en kort promenad från Mariatorget, Mariaberget, Zinkensdamm, Bysis torg, Söder Mälarstrand, Tantolunden, Hornstull Strand, Slussen, Reimersholme, Långholmen och Medborgarplatsen. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten. Välkomna till ett kvalitetsboende på härliga Södermalm!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.